ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

124,90 TL
(2,50 TL / yıkama)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
124,85 TL
Kurumsal Fatura
172,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymeva TR Satıcı Ünvanı: EYMEVA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383095759900001 Vergi Kimlik Numarası: 3830957599
    Bu ürün Eymeva TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır yumuşatıcı sensitive 5 litre
Geri Bildirim Ver

ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

ABC Sensitive yumuşatıcı 5 lt çamaşırlarınızın uzun süre yumuşak kalmasını sağlar. Şebeke suyunun sert ve kireçli olduğu durumlarda bu ürünü kullanmanızın size birçok faydası olur. Suyun olumsuz etkilerini ortadan kaldırır. Çamaşırlarınızın kaliteli olarak makineden çıkmasına imkan verir. ABC markalı sensitive yumuşatıcıyı kullanarak çamaşırlarınızın hızla yıpranmasının önüne geçebilirsiniz. Ürün özel olarak hassas ciltler için üretilir ve bu nedenle bebek kıyafetlerinde bile güvenle kullanılabilir. Ayrıca içeriğinin 5 lt olması 50 yıkamaya kadar uzun kullanım sağlar. Giydiğiniz kıyafetleri pürüzsüz hale getirerek cildinizin tahriş olmasını engelleyebilirsiniz. Siz de ABC çamaşır yumuşatıcı sensitive 5 lt olan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Mis kokulu kıyafetler için güvenle tercih edebileceğiniz ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yüksek kalitede yumuşaklık
  • Hassas ciltler için uygun
  • 50 yıkmaya kadar uzun kullanım

Kullanışlı ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

Kullanışlı ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

ABC çamaşır yumuşatıcı kıyafetlerinizin yıkama sonrası ekstra yumuşak olmasını sağlar. Bu ürünle yıkanan çamaşırlar kolay ve zahmetsiz bir şekilde ütülenerek size zamandan tasarruf ettirir. Bunun yanı sıra renklerin canlı kalmasına olanak verir. Böylece ekonomik olarak da size tasarruf sağlar. Hassas ciltli kişilerin ve hatta bebeklerin kıyafetleri ve nevresimleri bu yumuşatıcıyla yıkanabilir. Cilt tahrişi ve alerjik reaksiyon gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Dermatolojik olarak test edilen ABC markalı sensitive yumuşatıcıyı siz de güvenle tercih edebilirsiniz. Boya içermeyen formülü sayesinde kıyafetleriniz yumuşak kalır. ABC 5 lt yumuşatıcı sağladığı ekstra yumuşaklığın yanı sıra 5 litrelik şişesiyle oldukça ekonomiktir. Yaklaşık 50 yıkamaya kadar rahatça kullanılabilir. Nevresim takımları, yastık kılıfları, çamaşır ve kıyafetler gibi farklı tekstil ürünlerini sensitive ile yıkayarak yumuşak ve mis kokulu kalmalarını sağlayabilirsiniz.

Beğeni Toplayan ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

Beğeni Toplayan ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

ABC yumuşatıcı sensitive 5000 ml sayesinde çamaşırlarınız ilk günkü görünümlerini korur. Kıyafetlerinize bakım yaparak onları olumsuzluklardan ve şebeke suyunun kötü etkilerinden korur. Kireçli olan suyun elbiselerinize işlemesine engel olarak yıpranmaların önüne geçer. Bu sayede çamaşırlarınız her zaman yumuşacık olur. Ek olarak ürün tüm tekstil ürünlerinin renklerini koruyarak ilk günkü gibi canlı olmalarına olanak tanır. ABC markalı bu ürün içeriğinde kimyasal madde bulundurmadığından bebeklerin eşyalarını yıkamak için de güvenle tercih edilebilir. Böylece ciltte alerji, tahriş, irritasyon gibi sorunlara yol açmaz. Dilerseniz ABC çamaşır yumuşatıcı sensitive 5 lt kullananların görüşlerini okuyup ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Gerçek müşteriler tarafından yapılan bu yorumlar size yol gösterebilir. Hem ekonomik hem de birçok açıdan avantaj sağlayan ürünü kolayca satın alabilir, güvenle kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatla ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

Avantajlı Fiyatla ABC Çamaşır Yumuşatıcı Sensitive 5 lt

ABC çamaşır yumuşatıcı sensitive 5 lt fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün hem sizin sağlığınız hem de giysilerinizin kalitesi için toksik ve kimyasal madde içermeyen maddelerden üretilir. ABC Sensitive, gerekli dermatolojik ve hipoalerjenik testlerden geçirilir. Bu sayede alerji yapmaz ve hassas ciltli kişiler de rahatlıkla kullanabilir. Dilerseniz bebeğinizin kıyafetlerini ve eşyalarını da bu ürünle yıkayabilirsiniz. Böylece temiz, ve mis kokulu çamaşırlar elde edebilirsiniz. Bu özelliklerine ek olarak ürün çamaşırlarınızın rengini korur ve solmaların önüne geçer. 50 yıkamaya kadar kullanılabilen ABC çamaşır yumuşatıcı sensitive 5 lt yorumlarını inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu değerlendirmeler müşteriler tarafından yazıldığı için faydalı olabilir. Online alışverişin güvenli adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne kolaylıkla sahip olabilir, yumuşacık ve mis kokulu kıyafetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.