ABC Soft Lavanta Huzuru 5 L

178,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
10 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
250 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kurumsal Fatura
22 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ABC Soft Lavanta Huzuru 5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mizan Gross Satıcı Ünvanı: ALİ KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640057869
    Bu ürün Mizan Gross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ABC SOFT LAVANTA HUZURU 5 L
Geri Bildirim Ver

ABC Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Huzuru 5 lt

Tüm gün giyilen kıyafetler ter, toz, kir gibi lekelere maruz kalır. Bu lekeleri iyi şekilde çıkartan deterjanlara her zaman ihtiyaç vardır. Bu temizlik işlemi sonrası ise çamaşırlar yoğun şekilde deterjan kokar ve kireçli su nedeniyle sertleşir. ABC yumuşatıcı lavanta kokusu ile çamaşırlarınız yıkama işlemi sonrası deterjan yerine lavanta kokar. Yumuşatıcı aynı zamanda rahatlatıcı ferah bir kokuya sahiptir. ABC çamaşır yumuşatıcı, bir sonraki yıkamaya kadar kıyafetinizin lavanta kokmasını sağlar. Giysilerde uzun süre kalıcı olan ürün, elbise dolabınızın da sürekli olarak güzel kokmasına yardımcı olur. Kıyafetlerin kokusu kadar önemli diğer bir konu ise makineden sertleşmiş olarak çıkmalarıdır. ABC markalı ürünü kullanarak kıyafetlerinizi hem yumuşatabilir hem de lavanta esansıyla kokmasını sağlayabilirsiniz.

  • Ekonomik ambalaj
  • Lavantanın rahatlatıcı kokusu
  • Giysilerde uzun süre kalıcı etki

Kalıcı Etkiye Sahip ABC Çamaşır Yumuşatıcı Yorumları

Kalıcı Etkiye Sahip ABC Çamaşır Yumuşatıcı Yorumları

ABC çamaşır yumuşatıcı lavanta huzuru 5 lt kullananlar ürünün uzun süren kalıcı kokusundan sıklıkla bahseder. Pek çok kişi çamaşırları makineden çıktıktan sonra güzel bir kokuya sahip olsun ister. Bu koku giysinin tertemiz bir şekilde yıkanmış olduğu hissini verir. Çamaşır deterjanları her ne kadar kıyafeti temizlese de istenilen hoş kokuyu her zaman sağlayamaz. ABC yumuşatıcı 5 lt lavanta kokusu ile bu temizlik hissinin yakalanmasına yardımcı olur. Lavanta kokusuna sahip ürün, kıyafetlerinizi makineden çıkarırken banyonuzda, çamaşırları kuruması için astığınızda balkonunuzda, katlayıp yerleştirdiğinizde elbise dolabınızda ve giydiğinizde üzerinizde devam eden kalıcı parfüm etkisine sahiptir. ABC yumuşatıcı, kalıcı kokusu ile uzun süre hem sizin hem de evinizin mis gibi lavanta gibi kokmasını sağlar. Siz de ürünü deneyerek kıyafetlerinizi yumuşak ve kalıcı lavanta kokusu eşliğinde kullanabilirsiniz.

Kıyafetlerde Koruyucu Etkiye Sahip ABC Çamaşır Yumuşatıcı

Kıyafetlerde Koruyucu Etkiye Sahip ABC Çamaşır Yumuşatıcı

ABC çamaşır yumuşatıcı lavanta huzuru 5 lt için ayırt edici özellik uzun süre kalıcı etkiye sahip kokusu olsa da tercih edilme sebepleri arasında kıyafetleri istenilen yumuşaklığa ulaştırması da yer alır. Bazı deterjanlar yıkama işlemini daha iyi yapabilmek için kıyafetin yumuşaklığını kaybetmesine neden olabilir. Yalnızca deterjanlar değil, su ve diğer faktörler de bu duruma etki edebilir. Bu durumda çamaşır ne kadar temiz olsa da konforlu bir giyim hissi vermez. ABC çamaşır yumuşatıcı lavanta huzuru 5 lt yorumları arasında ürünün çamaşıra istenilen yumuşaklık hissini verdiğinden de bahsedilir. Müşteriler tarafından severek kullanılan ürün, cildi kolay şekilde tahriş olan kişiler ve bebekleri olan aileler tarafından rahatlıkla kullanılır. Ürünü kullanarak her yıkama sonrası yumuşak dokulu ve hoş kokuya sahip kıyafetlere sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ABC Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Huzuru 5 lt

Uygun Fiyatlı ABC Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Huzuru 5 lt

ABC çamaşır yumuşatıcı lavanta huzuru 5 lt fiyatları oldukça uygun şekilde müşteriye sunulur. Giysilerin kumaş ve iplik dokularını koruyan, renklerin canlılığını sağlayan formül ile yıpranmaları önleyen ürün yüksek performans sergiler. Uzun süre kalıcı etkiye sahip bu özellikler ise ürünün çok tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Yumuşatıcılar pek çok müşteri tarafından sevilerek tercih edilir. Lavantanın hoş kokusu da bu tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Her yıkama da 1 kapak ölçekle kullanacağınız ABC yumuşatıcı 5 lt, 50 yıkama boyunca kullanılır. Yumuşatıcı, 50 yıkama süresi boyunca çamaşırlarınızın yumuşak kalmasını ve hoş kokmasını sağlar. Lavanta huzurunu giysilerinize getiren ürünün ambalajı da içeriğinde yer alan lavanta gibi mor renktir. Siz de Trendyol’da inceleyerek bu hoş kokulu deterjana uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.