AAC TARIM Saksılı 5 Yaşlı Gemlik (trilye) Zeytin Fidanı

545,75 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AAC TARIM Saksılı 5 Yaşlı Gemlik (trilye) Zeytin Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AAC TARIM Satıcı Ünvanı: ABDULLAH CERAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Mersis Numarası: 3778358861600001 Vergi Kimlik Numarası: 2060917608
    Bu ürün AAC TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN SATICISI AAC TARIM SİPARİŞ VERİRKEN LÜTFEN SATICI KISMINA DİKKAT EDİNİZ. BAŞKA FİRMALARDAN ALDIĞINIZ BOZUK VEYA GÖRSELLE ALAKASI OLMAYAN ÜRÜNLERİN SORUMLULUĞU FİRMAMIZA AİT DEĞİLDİR. Meyve Özellikleri Gemlik Zeytin çeşidinin meyve ve çekirdekleri orta irilikte olup % 30 oranında yağ içerir. Siyah sofralık olarak değerlendirilir. Meyveleri yağ bakımından zengin olduğundan sofralık kalite dışındaki taneler yağlık kolarak değerlendirilir. Fidan Özellikleri Fidanın Yaşı: 5 Fidanın Durumu: 17 litrelik saksıdadır.150-200 cm boylarındadır. Saksı Yetiştiriciliğine Uygunluk: Hobi amaçlı yetiştiriciliklerde uygundur. Fidan Gönderimi özel tasarım fidan kolileri ile yapılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver