AAC TARIM Bol Verimli Mürdüm Eriği Fidanı Gerçek Görsel

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AAC TARIM Bol Verimli Mürdüm Eriği Fidanı Gerçek Görsel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvimBahçem Satıcı Ünvanı: ALİ UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020660434
    Bu ürün EvimBahçem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • mürdüm Eriği Çeşidinin Meyve ve Fidan Özellikleri Meyve Özellikleri Yöresel erik çeşitlerimizden olan mürdüm eriği oldukça verimli bir erik çeşididir.Meyveleri taze tüketilebildiği gibi reçel yapımında da kullanılmaktadır. Fidan Özellikleri Fidanın Yaşı: 2 Fidanın Durumu: Tüplüdür yani kökleri plastik kaplar içerisindedir.12 ay boyunca rahatlıkla dikimi yapılabilir. Saksı Yetiştiriciliğine Uygunluk: Hobi amaçlı yetiştiriciliklerde uygundur. Fidan Gönderimi özel tasarım fidan kolileri ile kargoda hasar almayacak şekilde yapılmaktadır. Erik Fidanı Dikimi Nasıl Yapılır ? Satın almış olduğunuz erik fidanları tüm bakımları yapılarak dikime hazır bir şekilde gönderilmektedir.Yaz aylarında dikim yapılacaksa sabah veya akşam serin saatlerde dikim yapılmalı kış döneminde ise istenilen zaman aralığında dikim yapılabilir.Dikim çukuru en az 40 cm genişlik 40 cm derinlik olacak şekilde açılmalıdır.Fidan ambalajında toprak harcı dağılmadan çıkartılmalı ve çukura yerleştirilmelidir.Çukur kapanmadan önce mümkünse dikim gübresi atılmalı ve toprak atılıp sıkıştırılmalıdır.En son olarak toprağın aldığı kadarı ile can suyu verilmelidir.Yaz aylarında 4-5 günde bir sulanması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver