2
Klavye kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

A4 Tech Km-720 F Türkçe Usb Kablolu Standart Klavye

409,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
21 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549 TL449 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,26 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,83 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

A4 Tech Km-720 F Türkçe Usb Kablolu Standart Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elmacık Satıcı Ünvanı: ELMACIK BİLGİSAYAR BİLİŞİM VE REKLAMCILIK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332040231400013 Vergi Kimlik Numarası: 3320402314
    Bu ürün Elmacık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuş Dizimi : F Bağlantı : Usb Ek Özellikler : Oyuncular için : Yok Tipi : Normal

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar USB
  • Tuş Düzeni F Klavye
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

A4 Tech 480054 KM-720 USB Kablolu Siyah F Klavye

A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye sayesinde bilgisayarınızda yazı yazmak son derece kolay bir hâl alır. Masaüstü bilgisayarlar için oldukça ideal olan bu ürün kullanıcılara rahat bir kullanım sunar. Klavyenin yumuşak tuşları sayesinde zorluk yaşamadan hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Lazer baskılı harfler ile tuşların üzerindeki harfleri rahatça okumak mümkündür. Kullanılan lazer teknolojisi harflerin ve simgelerin ilk günkü gibi silinmeden kalmasını sağlar. A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavyeyi alışık olduğunuz türden bir ürün ise tuşlara bakmadan kullanmak mümkün olur. Cihaz değişik gelse bile kısa sürede alışabilirsiniz. A4 Tech KM-720 F klavye kullanımı, rengi ve tasarımı ile kullanıcıları tatmin eden bir üründür.

  • Tuş Düzeni: F tipi
  • Renk: Siyah
  • Bağlantı Türü: USB

A4 Tech 480054 Siyah F Klavyenin Özellikleri

A4 Tech 480054 Siyah F Klavyenin Özellikleri

A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye oldukça donanımlı bir bilgisayar aksesuarıdır. Bu klavye 447 mm uzunluğa, 149 mm genişliğe ve 23 mm yüksekliğe sahiptir. Aksesuar ideal ölçüleri sayesinde kullanıcılara rahat bir kullanım sağlar. A4 Tech KM-720 F Türkçe USB kablolu standart klavye 510 gram ağırlığında olup oldukça hafiftir. Üründe ihtiyacınız olan tüm harfler ve simgeler mevcuttur. Klavyede L şeklinde büyük bir enter tuşu bulunur. Bunun yanı sıra aksesuarın üzerinde multimedya FN ve sık kullanılan tuşlar mevcuttur. Kullanıcıların işini kolaylaştırmak için tasarlanan bu ürün ayarlanabilir klavye yüksekliğine sahiptir. Bireylerin konforu düşünülerek üretilen klavye, yazma stilinize uygun yükseklikte ve pozisyonda ayarlanabilir. A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye 150 cm kablo uzunluğuna sahiptir.

A4 Tech KM-720 Klavye Kimler İçin Uygundur?

A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye masaüstü bilgisayarı kullanan herkes için uygundur. Bu üründen 7'den 70'e kadar pek çok birey rahatlıkla yararlanabilir. Yumuşak tuşları sayesinde küçükler cihazı kullanırken zorluk çekmez. Geniş tuşlar sayesinde yaşı ilerleyen bireyler rahatlıkla klavyede yazı yazabilir. A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavyeyi evde ya da ofiste tercih edilebilir. Evde ödev ya da araştırma yaparken bu aksesuardan faydalanmak mümkündür. Windows 7 ve üzeri sistemlerin desteklediği bu klavye sayesinde oyun oynama imkânınız da bulunur. Oyun tutkunları rakiplerini daha hızlı bir şekilde yenmek için klavyedeki kısa yollardan yararlanılabilir. Saatlerce bilgisayar başında çalışan bireyler parmaklarının acımaması için A4 Tech KM-720 USB F klavyeyi seçebilir. USB bağlantılı olan bu aksesuarı ofisten eve taşıyarak başka bilgisayara takmak mümkündür.

A4 Tech F Kablolu USB Klavye Kullanışlı mıdır?

A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye çok kullanışlı bir üründür. Aksesuar tahliye kanallı tasarıma sahiptir. Özel olarak tasarlanan ürün yanlışlıkla klavyeye dökülen sıvıların dışarı boşaltılmasını kolaylaştırır. Dökülen içeceğe anında müdahale ettiğiniz takdirde klavye zarar görmez. Suya ve toza dayanıklı olarak üretilen bu ürün oldukça uzun ömürlüdür. 10 milyon kez tıklama kapasitesine sahip A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavyeden yıllarca yararlanılabilir. Sık kullanılan FN tuşlarıyla müzik başlatabilir, sesi açabilir ya da kısabilirsiniz. Bunun yanı sıra ana ekrana geçme ve e-postalarınızı kontrol etme olanağınız bulunur. Pek çok işlemi bu kısa yollardan faydalanarak anında gerçekleştirmek mümkündür. Ayarlanabilir klavye yüksekliği sayesinde tuşların üzerine eğilmeden yazı yazma imkânınız olur. Sırtınız ağrımadan saatlerce bilgisayar başında işlerinizi halledebilirsiniz. Kullanışlı ve konforlu bir klavye arayan bireyler bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Trendyol'da yer alan bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak için A4 Tech KM-720 USB F kablolu siyah klavye yorumları bölümüne göz atabilirsiniz.