A1 Yayınları A1 1.sınıf Kılavuz Çizgili Yazı Defteri (KÜÇÜK) @

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

A1 Yayınları A1 1.sınıf Kılavuz Çizgili Yazı Defteri (KÜÇÜK) @

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONBURDA Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÇİFTLİKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2907119960400001 Vergi Kimlik Numarası: 2550197534
    Bu ürün ONBURDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A1 1.Sınıf Kılavuz Çizgili Yazı Defteri (Küçük) > 9786056178375

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Karton
  • Tel Tipi Düz
  • Sayfa Tipi Çizgili
  • Sayfa Sayısı 50 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Turuncu
  • Defter Tipi Okul Defterleri
  • Kağıt Boyutu A5
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

A1 Yayınları A1 Dik Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Yazı Defteri

Eğitim, küçük yaşlarda başlayan ve sürekli devam eden bir olgudur. Hayatının bir parçası olan eğitim, basamaklardan oluşur. Bu basamakların ilerleyen seviyelerini karşılayabilmesi için, temel eğitim önemlidir. Bu nedenle birey, eğitime adım attığı ilk yıllarda iyi bir donanım arar. Disiplin ve tertipli bir başlangıç için A1 Yayınları A1 dik temel harflerle kılavuz çizgili yazı defteri yeni okuma yazma öğrenen öğrenciler tarafından kullanılır. Ürün, yeni yazmaya başlayan çocuklar ve yazmada zorluk çeken bireylere yazmayı sevdirir. Küçük yaşlarda gözlenen el ve kol kaslarında gözlenen zayıflıkların giderilmesinde A1 dik temel harflerle kılavuz çizgili yazı defteri kullanılır. Üründeki kılavuz çizgileri ile çocukların algı kapasitesi iyileştirilir ve el - kol koordinasyonu güçlendirilir. Böylece öğrenmenin ilk adımı gerçekleşir. Böylece çocuk özgüven kazanır.

  • Öğretici
  • Pratik
  • Geri bildirimli

Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Özellikleri

Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Özellikleri

Öğrenmek için ilk adımı atmak, yeni evrenlere yelken açmak okuma yazmayla başlar. İyi bir öğrenim için yazma eğitimi gerekir. Yazmanın kolay yöntemlerinden biri temel yazı defteri üzerine yazmaktır. Böylece bir rehber desteğinden faydalanılır gibi doğru yazı yazma öğrenilir. Bu kullanışlı ve konforlu ürün sayesinde temel eğitime iyi bir başlangıç yapılır. Genel olarak küçük yaşlardaki çocukların eğitimlerinde bedensel yatkınlıkları önemli rol oynar. Bu açıdan çocukların öğrenmeyi severek, kılavuz çizgili yazı defteri desteği ile öğrenmeye başlangıçları sevimli bir hal alır. Ürün, 64 sayfadan oluşur. 85 gr kağıt kalınlığındaki ürün 16,5 x 23,5 cm ebatlarındadır. Ürünün içerdiği kılavuz çizgileri, harflerin nereden başlayıp nerede biteceğine yol gösterir. Bu ürün, yazmaya yeni başlayan çocuklar için harflerin doğru bir şekilde yazılışına destek olur.

Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Yorumları

Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Yorumları

Çocukların yazma eğitimini severek yapmaları önemlidir. Yazarak el, bilek ve kollarda bulunan kasların çalışması desteklenir. Ayrıca bu fiziksel etkilerin yanı sıra yazmak, düşünmeyi destekleyerek sinir sisteminin çalışmasını sağlar. Bundan dolayı yazarak hem fiziksel hem de zihinsel yetkinlikler kazanılır. Yazmak, çocukların bilişsel gelişiminde önemli role sahiptir. Bu nedenle çocukların yazmadaki heveslerini artıran, öğrenmelerini kolaylaştıran temel harflerle kılavuz çizgili yazı defteri kullanımı gerekir. Ürünün çocuklara geri bildirim sağlaması öğreticiliği artırır. Bu durumda hem öğretmenlerin hem de velilerin hoşuna gider. Üründeki kılavuz çizgileriyle çocukların kolayca ulaşabileceği bir rehberleri bulunur. Böylece yazarken harflerin doğru yazımı ve iyi öğrenilmesi çocuklar tarafından kolayca gerçekleşir. Sizler de A1 Yayınları A1 dik temel harflerle kılavuz çizgili yazı defteri yorumları hakkında bilgi alabilir ve ürün hakkında yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

Uygun Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Fiyatı

Uygun Temel Harflerle Kılavuz Çizgili Defter Fiyatı

Çocuklar bilgiyi kolay kavrarlar. Öğrenmeye hevesli çocuklar doğru bilgiye sahip olmaları adına kendilerine rehberlik eden materyallere gereksinim duyarlar. Bu aşamada yazmayı sevdiren, öğreten ve keyifli bir hale getiren A1 Yayıncılık kılavuz çizgili yazı defteri ile karşılaşılır. Ürün, alternatif bir temel harf yazı defteridir. İçerisinde bulunan kılavuz çizgilerinin öğrenmeyi sevdiren yanları bulunur. Çocuklara doğru harf yazmayı öğreten ürün, içerdiği kılavuz çizgileriyle yazmayı kolaylaştırır. Bu şekilde yazmaya başlangıcın ilk aşamasında yer edinen ürün, harflerin doğru ve düzgün şekilde öğrenilmesini sağlar. Çocuklar, ürünle yazma konusundaki kaygılardan kurtularak öğrenmenin keyifli yanı ile tanışırlar. Ürün, çocukların kullanım ve erişimine uygun bütçe desteği sağlar. Siz de Trendyol üzerinden A1 Yayınları A1 dik temel harflerle kılavuz çizgili yazı defteri fiyatları hakkında bilgi alabilir, ürünü temin edebilirsiniz.