A Yayınları Tyt Tüm Dersler Son 10 Yıl Konularına Göre Çıkmış Sorular

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
197,50 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

A Yayınları Tyt Tüm Dersler Son 10 Yıl Konularına Göre Çıkmış Sorular

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anemon Satıcı Ünvanı: PANEM YAYINCILIK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721081378900001 Vergi Kimlik Numarası: 7210813789
    Bu ürün Anemon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A Yayınları Tyt Tüm Dersler Son 10 Yıl Konularına Göre Çıkmış Sorular A Yayınları TYT Son 10 Yıl Konularına Göre Çıkmış Sorular9786257853095-Konularına Göre Çıkmış Sorular ve Çözümleri-Video Çözümlü-

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mary Carnahan
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

A Yayınları 9786257853095 TYT Tüm Dersler Son 10 Yıl Konularına Göre Çıkmış Sorular

Liseyi bitiren gençler, üniversiteye gitmek için her sene belirli bir dönemde uygulanan TYT sınavına girer. A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yıl çıkmış sorular, istediği okula yerleşmek isteyen kişiler için ideal bir içeriğe sahiptir. Farklı derslerin konularından yararlanılarak hazırlanan soruları içeren bu kitap, yüksek puan hedefleyen kişilere hitap eder. TYT ve AYT denilen iki aşama, üniversite sınav puanını belirler. Bahsi geçen bu kitap, TYT sınavında yer alan sorular kullanılarak hazırlanır. Sorular Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimler derslerini kapsar. Bu eser, önceden çıkmış olan soruları öğrenmek ve ÖSYM’nin soru tarzına alışmak için son derece faydalıdır.

  • 2012-2021 yıllarını kapsayan TYT sınav soruları
  • 16x24 boyutunda ve video çözümlü kitap
  • Türkçe, matematik, fen ve sosyal bilimler dersleri

A Yayınları Tyt Son 10 Yıl Çıkmış Sorular Konu İçeriği Nasıldır?

A Yayınları Tyt Son 10 Yıl Çıkmış Sorular Konu İçeriği Nasıldır?

A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yıl çıkmış sorular, sınavda yer alan tüm konuları içerir. Söz konusu eser, 2012’den günümüze kadar sınavda öğrencilerin karşılaştıkları sorulardan oluşur. Bu kitap, fen bilimleri, matematik, sosyal ve Türkçe derslerinin müfredatına uygun olarak hazırlanan test sorularından meydana gelir. Lise boyunca görülen tüm derslerden hazırlanan sınav sorularını çözerek sınava daha iyi hazırlanmak mümkün hâle gelir. Kitapta yer alan 1500’e yakın soru, ÖSYM’nin soru tarzını anlamak açısından öğrencilere fayda sağlar. A Yayınları TYT tüm dersler 2012-2021 çözümlü çıkmış sorular, sınava hazırlanan öğrenciler için yol göstericidir. Her soru için ayrı ayrı hazırlanan çözüm videoları, öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmasına olanak tanır. Bu sayede, üniversite sınavına daha kapsamlı bir çalışma gerçekleştirilebilir.

A Yayınları Tyt Tüm Dersler Çıkmış Sorular Basım Özellikleri

A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yıl çıkmış sorular, basım özellikleri sayesinde öğrencilere büyük fayda sağlar. 16×24 boyutunda üretilen bu kitap çanta boy olarak nitelenir. Ürün, ağırlığı fazla olmaması sebebiyle kolay bir şekilde taşınabilir. 432 sayfa olan bu kitap, tüm derslere aynı anda çalışma ve kendinizi deneme imkânı sunar. Konularına göre ayrılan çıkmış sorular, aynı konuda farklı soru tiplerini görmeniz konusunda faydalıdır. A Yayınları TYT tüm dersler 2012-2021 video çözümlü çıkmış sorular, mobil kitap olarak tasarlanır. Telefonda okutulan karekod, kitabı cepte taşımaya olanak tanır. Kişiye özel olan bu kod, mobil olarak soruyu ekrana aktarır. Bu sayede, öğrencinin çözemediği ya da anlamadığı soruyu hızlı bir şekilde kontrol etmesi mümkün hâle gelir.

A Yayınları Tyt Çıkmış Sorular Sınav Hazırlığı için Yeterli midir?

A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yıl çıkmış sorular, sınava hazırlık yapan öğrencilerin kendilerini denemeleri ve zaman tutarak soru çözmeleri için ideal bir kitaptır. Kaliteli sorular içeren bu kitap, sınavda çıkan soruların birebir aynısı kullanılarak hazırlanır. Konularına göre ayrılan sorular, eksik olunan dersi tespit etme anlamında büyük kolaylık sağlar. Lise son sınıfta olan ya da yeni mezun olmuş öğrencilerin bu kitabı çözmesi önerilir. Böylece, konulardaki doğru yanlış sayılarına bakılarak hangi konuda takıldıkları anlaşılabilir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yıl çıkmış sorular yorumlarına göz atabilirsiniz. Zaman yönetimini öğreten ve sınavın tüm konularını içeren A Yayınları TYT tüm dersler son 10 yılın çıkmış sorular fiyatı hemen her bütçeye uygundur. Siz de bu ürünü hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.