A+ Elektrik A Plus Elektrik 25x16 Kablo Kanalı Kiti

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

A+ Elektrik A Plus Elektrik 25x16 Kablo Kanalı Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A+ Elektrik Satıcı Ünvanı: APLUS PLASTİK VE ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071042546900019 Vergi Kimlik Numarası: 0710425469
    Bu ürün A+ Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ??%100 YERLİ ÜRETİM: A Plus Elektrik tesisimizde kaliteli ham maddeler kullanılarak üretimi gerçekleşen kablo kanalları ile açıkta duran kablolarınızı gizleyerek dağınık görüntüyü ortadan kaldırın. ??KULLANIŞLI: Pek çok uzunluk seçeneği mevcut olan A Plus Elektrik kablo kanallarını maket bıçağı, yan keski veya kıl testere yardımı ile kısaltılarak her alana uygun hale getirebilirsiniz. ??KOLAY KURULUM: Montajı kolay A Plus Elektrik kablo kanalları ile kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan kablolarınızı düzenleyin. Yapışkan bandı sayesinde kolayca duvara yapıştırabilir veya bantsız kanallarımızın sırtındaki montaj deliklerinden çivi ile duvara sabitleyebilirsiniz. ??BOYANABİLİR VE ESNEK: Esnek ve son derece sağlam yapıdaki elektrik kablo gizleme kanalı boyanabilir özelliğe sahiptir. Duvar renginize ve bulunduğu ortamın dekorasyonuna uygun herhangi bir renge boyayabilirsiniz. ??SEVDİKLERİNİZİ KORUYUN: Açıkta duran dağınık kabloları kablo kanalı yardımıyla saklayarak olası kazaların önüne geçin. Evinizi çocuklarınız ve evcil hayvan dostlarınız için güvenli hale getirin. Kablo dağınıklığından kurtulmak artık çok kolay! A Plus Elektrik kablo kanalları ile tüm yaşam alanlarınızı düzenli hale getirin. Evinizin her köşesinde, mutfakta, salonda, çocuk odasında, antrede, ofisinizde, çalışma alanlarınızda, iş yerinizde ve deponuzda kablolarınızı düzenleyin. Bilgisayar, yazıcı, ethernet kabloları, klima kablosu, mutfak aletlerinin kabloları, televizyon kablosu A Plus Elektrik kablo kanalları ile artık güvende. Yapışkan bantlı ve bantsız seçeneklerimiz ile pek çok ebat ve uzunluktaki kablo kanallarımızdan eviniz için en uygun olanı seçin!
Geri Bildirim Ver