5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri Hikaye Seti (10 KİTAP)

256,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
500 TL'ye %3 İndirim
4. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri Hikaye Seti (10 KİTAP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri Hikaye Seti (10 Kitap) Özellikleri ve Açıklamaları 5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri Hikaye Seti (10 Kitap) Özgün Hikayeler Her biri 64 sayfa Ülkemizin tarihî,turistik ve doğal zenginliklerini bir macera eşliğinde anlatıldığı nefis bir dizi Her kitap değerlendirme bulmacalı 32 sayfalık değerlendirme kitapçığı ilaveli Toplam 240 adet boşluk doldurmalı Doğru-yanlışlı Çoktan seçmeli Açık uçlu değerlendirme sorulu tamamı kabartma kapaklı Renkli Resimli Ebat : 13,5 x 19,5 cm HİKAYELER
  • Müzedeki Sır Sudaki Harfler Korkulu Ada Dikenli Çalı Yedi Ülkenin Toprağı Kar Altında 24 Saat Yüzyıllardır Açılmayan Kapı Zindandaki Mektup En Başa Dön Barkın Uçuyor

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Seda Şener
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

5 Renk Yayınları 4. Sınıflar - Şehirlerin Şifreleri 10 Hikaye Kitabı Seti

4. sınıf öğrencileri için uygun olan ve tarihi macera kategorisinde değerlendirilen 5 Renk Yayınevi Şehirlerin Şifreleri kitabı, 10 hikayeden oluşan bir settir. Set şeklinde satılan bu ürün, her biri 64 sayfadan oluşan ve birbirinden özgün hikayeler içeren öykü kitaplarından oluşur. 4. sınıf öğrencilerinin yanı sıra, 6-9 yaş aralığı için de uygun konular içerir. Çocuğunuzun okuma becerisinin gelişmesi için edinebileceğiniz bu kitapları daha küçük yaştaki çocuklarınız için kendiniz de okuyabilirsiniz. Gezgin olmak için doğmuş bir çocuğun yüzyıllar öncesine dayanan hikayesinin konu edinildiği bu set sayesinde çocuğunuz tarih sevgisi ve okuma alışkanlığı kazanabilir. Macera içerikli hikayeler sayesinde hiç bitmeyecek bir okuma aşkı aşılamak için birebir olan bu seriyi dilerseniz özel günlerde hediye olarak da sevdiklerinize verebilirsiniz.

  • Özgün ve öğretici içerik
  • Eğlenceli ve akıcı hikayeler
  • Okumaya teşvik edici tarihi serüven

Şehirlerin Şifreleri Hikaye Kitabı Seti ile Keyifli Deneyim

Şehirlerin Şifreleri Hikaye Kitabı Seti ile Keyifli Deneyim

Şehirlerin Şifreleri hikaye seti, Seda Şener tarafından kurgulanıp yazılan ve Barkın isimli karakter üzerinden anlatılan öykülerden oluşur. 10 kitaplık set içeriğinde sırasıyla Müzedeki Sır, Sudaki Harfler, Korkulu Ada, Dikenli Çalı, Yedi Ülkenin Toprağı, Kar Altında 24 Saat, Yüzyıllardır Açılmayan Kapı, Zindandaki Mektup, En Başa Dön ve Barkın Uçuyor hikayeleri bulunur. Macera ağırlıklı kurgu sayesinde su gibi akıp giden bu hikaye serisi, öğrencilerin okuma merakını artırır. Okuma hızı, ilkokul çağında üzerinde durulan ve geliştirilmesi gereken bir beceridir. Okuma kitapları bu beceriyi geliştirmede en etkili araçlar arasındadır. Macera ağırlıklı kitaplar, merak duygusu uyandırması bakımından teşvik edici bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bu seri de çocukları okumaya yönlendirir. 5 Renk Şehirlerin Şifreleri kitap seti 10 kitap olması nedeniyle dolu dolu bir içeriğe sahiptir.

Hikaye Kitabı Seti Değerlendirme Uygulamaları

Hikaye Kitabı Seti Değerlendirme Uygulamaları

5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri hikaye kitabı seti 10 kitap içeriğinde hikayelerin yanı sıra, ölçme değerlendirme sayfaları da bulunur. Her kitabın sonunda değerlendirme bulmacası yer alır. Seri içerisinde 10 hikaye kitabına ek olarak 32 sayfalık değerlendirme kitapçığı bulunur. Bu kitapçık sayesinde tüm okuma serüveni değerlendirilip kayıt altında tutulabilir. Değerlendirme yapma süreci; okuyucunun okuduklarından anlam çıkarmasına, aksiyon almasına, anladıklarını sosyal hayatına uyarlamasına ve edindiği bilgilerin kalıcı olmasına yardımcı olur. Değerlendirme sayfalarında doğru-yanlış soruları bulunur. Bunlarla hikayede olup bitenlerin sınanması sağlanır. Çoktan seçmeli sorular sayesinde okuyucunun test mantığını kavraması kolaylaşır. Açık uçlu değerlendirme soruları ise çocuğun kendini ifade etme ve farklı fikirler edinme becerilerini destekler. Tüm bu uygulamalar, hikayelerin akılda kalıcılığını ve okuyucu üzerindeki etkisini artırır.

Tarihi Serüvenin Anahtarı: Şehirlerin Şifreleri Seti

Tarihi Serüvenin Anahtarı: Şehirlerin Şifreleri Seti

5 Renk Yayınları Şehirlerin Şifreleri kitap seti 10 kitaptan oluşan renkli bir yapıya sahiptir. Canlı kapak tasarımlarının yanı sıra, iç düzeninde de renklerin ve görsellerin kullanılmış olması nedeniyle okuyucuyu kendine çeker. 6-9 yaş aralığına hitap eden bu seri, görselleriyle de bu yaş grubundaki kişileri okumaya teşvik eder. Hikaye kurgusuna özel hazırlanmış resimlerle desteklenen sayfalar, kaliteli baskı yapısına sahiptir. Çocuğunuzun kendine ait bir kitaplığının olması, aidiyet duygusunu geliştirir ve okuma merakını artırır. Kitaplık için uygun ürünlerden biri de set şeklindeki serilerdir. Bu amaç doğrultusunda bu seriyi elde edebilir, çocuğunuzun kitaplığını zenginleştirebilirsiniz. Öğretmenlerin de sınıf kitaplığında sıklıkla tercih ettiği seriler arasında yer alan bu ürünü öğrencileriniz için satın alabilirsiniz. Sürükleyici tarihi serüvenler arasında yer alan 5 Renk Yayınları 4. sınıflar için Şehirlerin Şifreleri hikaye kitabı seti 10 kitap seçeneğine Trendyol’un geniş ürün skalası içinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.