4U Fren Balata Temizleme Spreyi 500 Ml

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

4U Fren Balata Temizleme Spreyi 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Otosupermarket Satıcı Ünvanı: ADLIĞ OTOMOTİV İLETİŞİM VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008058203400011 Vergi Kimlik Numarası: 0080582034
    Bu ürün Otosupermarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4U Fren Balata Temizleme Spreyi 500 ml 4U Fren Balata Temizleme Spreyi, Frenleri ve debriyaj parçalarını temizler, fren ve debriyaj parçalarının kavrayışını arttırır. Ürün, araç servisleri tarafından yapılan tamir ve bakım işlemlerinde yoğun olarak kullanılır. 4U Fren Balata Temizleme Spreyi Özellikleri Aracınızın, kampanalı ve diskli fren balatalarında kullanıma bağlı olarak zaman içinde kurum ve yağ oluşur. Bu birikintiler, fren sisteminde aşınmaya ve fren performansında düşüşe neden olur. 4U Fren Balata Temizleme Spreyi, bu kısımlarda biriken kurumu, kiri ve yağı etkili bir biçimde temizler. Ürün, motor yağı artığı ve fren tozlarının giderilmesinde son derece etkilidir. 4U Fren Balata Temizleme Spreyi, yıkamayla çıkmayan zorlu kirleri çıkarmak içindir. Fren sistemini sökmeye gerek kalmadan yüzeyleri temizler. Katılaşmış yağ kalıntılarında bile iz bırakmadan en iyi temizliği sağlar. Teknik Detaylar Miktarı: 500 ml Kullanılacağı Alan: Tamburlu ve Diskli Frenler, fren balataları, takozları, tamburları, diskleri ve genel olarak debriyaj parçaları. Kullanım Şekli: Sprey Marka Hakkında 4U Automotive, otomotiv yedek parça sektöründe uzun yıllar edinilen bilgi ve tecrübe ile 2004 yılın da kurulmuştur. 4U Automotive ürünleri değişmez 3 En (En iyi tesis, En iyi ham madde, En iyi Fiyat, ) politikamızın sonucu kusursuz üretilerek Binek, Hafif Ticari ve Ticari birçok marka ve model araca hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu güne uzman kadrosu ile ürün çeşidini her geçen gün çoğaltmakta, hizmet ve ürün kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeden dünyanın birçok ülkesindeki mutlu müşteri sayısına her geçen gün yenilerini de ekleyerek hızlı ve emin adımlarla büyümektedir... Kullanım Şekli Kirlenmiş parçaların üzerine sıkılır ve etkin madde akıtılır. Parçalar kurumaya bırakılır veya kuru bir bezle kurulanır. Yoğun kirlenmelerde defaten tekrarlanır. Çevreye etkisi yoktur.
Geri Bildirim Ver