5
Toner kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

4F Samsung (calligraph) Sl-m2070, M2070w, M2070fw, Mlt-d111s Çipli Muadil Toner

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
295 TL249 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
285 TL255 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
295 TL260 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

4F Samsung (calligraph) Sl-m2070, M2070w, M2070fw, Mlt-d111s Çipli Muadil Toner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung (Calligraph) Sl-m2070, M2070w, M2070fw, Mlt-d111s Çipli Muadil Toner
Geri Bildirim Ver

4F MelsanD111Toner20 Samsung Calligraph SL-M2070, M2070W, M2070FW, MLT-D111S Çipli Muadil Toner

4F Samsung calligraph SL-M2070 M2070W çipli muadil toner, yazıcılar için oldukça kurtarıcı bir üründür. Yazıcılarda, fotokopi ve fax makinelerinde kağıda istenilen baskının net olarak yapılabilmesi için tonerin dolu olması gerekir. Bu baskının yapılabilmesi için gerekli olan mürekkep de tonerin içinde bulunur. Markalar ise yazıcıların daha iyi kalitede basım yapabilmeleri için birtakım teknolojilerden faydalanır. Tonerlerdeki çipler de bu teknolojilerden biridir. Yazıcıyla toner arasındaki kalibrasyon tonerdeki çip sayesinde yapılır. Tonerin kaç sayfa baskı ömrü kaldığını, bir baskıda ne kadar toner tozu kullanılacağı gibi bilgilere burada ulaşıp bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu da uzun ömürlü ve daha sağlıklı yazıcı kullanımı için oldukça faydalı bir özelliktir.

  • 24 ay garantilidir.
  • Sökerek yeniden dolum yapılır.
  • Ürün kutuda ve havalı paketlerde teslim edilir.

4F Samsung Calligraph Çipli Muadil Toner Teknik Özellikleri Nelerdir?

4F Samsung Calligraph Çipli Muadil Toner Teknik Özellikleri Nelerdir?

4F Samsung calligraph SL-M2070 M2070W çipli muadil toner,1800 sayfa baskı kapasitesine sahiptir. Tonerin üzerindeki çiple baskı kalitesini ve kapasitesini sürekli olarak cihaza bağlı olan bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Yazıcı sağlığı için oldukça işlevsel olan çipli tonerin bu gibi faydaları da bulunur. Böylece orijinal kalitede baskı ve çıktı mümkün olur. Çipli olarak kullanıma hazır hâlde kullanıcılara teslim edilir. Sıfır ambalajıyla gelen ürünler, kullanıcılara ulaştıktan sonra kişiler toneri yerine tekrar kolaylıkla takabilirler. Böylece pratik bir işlemin ardından sorunsuz şekilde cihazı kullanmaya devam edebilirler. 4F Samsung calligraph SL-M2070 M2070W çipli muadil toner yorumlarından da kontrol edebileceğiniz üzere toner, birçok yazıcı modeliyle uyumlu olarak çalışabilir. İthal olan bu ürün, yüksek kaliteli olarak üretilip çeşitli kalite kontrollerinden geçtikten sonra alıcıların beğenisine sunulur.

4F Samsung Çipli Muadil Toner Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

4F Samsung calligraph M2070FW MLT-D111S çipli muadil toner, ürün çeşitleri arasında uzun süreli kullanım için tercih edilebilecek ideal bir modeldir. Ürünün çipli olması yazıcı sağlığı ve kaliteli baskı için oldukça iyi bir özelliktir. Bu sayede yazıcınızla bağlantı kurduğunuz bilgisayardan sürekli olarak yazıcı tonerini kontrol edebilirsiniz. Tonerin baskı sayısını, kalitesini ve baskıda kullanılan toner tozunu dahi görebileceğiniz çipler yardımıyla daha sağlıklı şekilde yazıcınızı kullanabilirsiniz. Tonerin bitiş zamanının yaklaştığını da yine bu şekilde takip ederek sürprizlerle karşılaşmadan önlem alabilirsiniz. Bu da olası mağduriyet durumlarına karşı sizi korur. Tonerin, yazıcınızın modeliyle uyumlu olması da yazıcının sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için önemlidir. Buna ve tonerin doğru şekilde uygun yere takılmasına da dikkat ettiğiniz takdirde hem yazıcıyı hem de toneri uzun süreli olarak kullanabilirsiniz.

4F Samsung Çipli Muadil Toner Hangi Ekipmanlar ile Uyumlu Çalışır?

4F Samsung calligraph SL-M2070 M2070W çipli muadil toner, iş yeri ya da evinizdeki Samsung ürünleri ve bazı yazıcı modellerinde uyumlu şekilde çalışır. Cihazınızın hangi tonerlerle uyumlu olduğunu yazıcınızı alırken sorabilirsiniz. Aynı zamanda satıcıya yöneltebileceğiniz sorular kısmından da direkt olarak yetkili kişilerle bağlantıya geçerek doğru bilgi alabilirsiniz. Toneri uyumlu cihazlara doğru şekilde taktığınız takdirde iyi bir baskı kalitesi elde edebilirsiniz. Mürekkebin dağılmadan, net olarak yazdırdığınız belgeye çıktığını görebilirsiniz. 4F Samsung calligraph SL-M2070 M2070W çipli muadil toner fiyatını öğrenmek isterseniz Trendyol web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden de güvenli ve hızlı şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Sağlam, kaliteli paketlemesi ve hızlı kargosu sayesinde ürün elinize ulaştıktan sonra uygun biçimde yerine takarak yazıcınızı sağlıklı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.