404 Kimya Pas Sökücü Sprey 200 ml

72 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

404 Kimya Pas Sökücü Sprey 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MV YEDEK PARÇA - AKSESUAR Satıcı Ünvanı: MEHMET TOPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8511043547
    Bu ürün MV YEDEK PARÇA - AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 404 pas sökücü sprey: 404 pas sökücü sprey, görevini yerine getirme konusunda rakip tanımayan bir üründür. Pas sökme de üstüne yoktur. Atölyenizde, otomobilinizde, ofisinizde, bisikletinizde, teknenizde, silahlarınızda, her türlü makine aksamında ve daha birçok benzeri malzemede plastik, kauçuk ve boyalı satıhlar dahil olmak üzere, pas sökmede, pası önlemede, sıkışmış parçaları civata ve somun bağlantılarını sökmede güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Hızlı nüfus etme özelliği ile paslanmış parçalar üzerinde etkilidir. Demontaj işlerini kolaylaştırır. Zamandan ve yedek parçadan tasarruf sağlar. Sızma ve pas sökme özelliği, içerdiği aktif madde oranı fazla olduğu için daha yüksektir. Yağlama özelliği, içerdiği solvent miktarı az ve yağlayıcı katkı madde oranı fazla olduğu için rakiplerine göre daha fazladır. Kullanım alanları somun, civata, vida, çivi, iğne valf, makina parçaları, boru birleşim parçaları ve kasnakların parçalarını sökmek için idealdir. Ayrıca kalıplardaki paslı yüzeylerin temizliğinde ağır aletlerdeki karbon artıklarının temizliğinde de kullanılır. Endüstrideki sayısız kullanım alanları
  • * denizcilik * kağıt imalatçıları * otomotiv * tarım * forklift * mühendislik uygulamaları * kimyasal fabrikalar * kamu uygulamaları * imalatçı fabrikalar * taş ocakları * demir ve çelik

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver

404 Kimya Pas Sökücü Sprey 200 ml 404pas

404 kimya pas sökücü sprey 200 ml makine aksamlarında görülen pas sorunlarının kısa sürede çözülmesini sağlayan etkili spreyler arasında yer alır. Günlük hayatta kullanılan ve paslanmanın görülebileceği pek çok eşya bulunur. Özellikle araçlarda, atölyelerde ve evlerde bu eşyaların kullanımı gerçekleşir. Pas oluşumu da rahatsız edici ve makine aksamlarını etkileyen bir durumdur. Bu nedenle bu sorundan kurtulabilmek için pas sökücü ihtiyacı oluşur. 404 pas sökücü sprey bisikletlerin ve araçların aksamlarında rahatlıkla kullanılabilir. Bunun dışında pas oluşumunun görüldüğü pek çok alanda rahatlıkla kullanılması mümkün olur. Kısa sürede kesin çözüme imkân tanıyan 404 pas sökücü birçok özelliği ile öne çıkar ve tercih edilir.

  • Kesin Çözüm
  • Hızlı Etki
  • Çok Amaçlı Kullanım

Kesin Çözümler için 404 Kimya Pas Sökücü Sprey

Kesin Çözümler için 404 Kimya Pas Sökücü Sprey

404 kimya pas sökücü sprey 200 ml içeriği ile farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Hızlı etki göstermesi ve kesin çözüm özelliği ile pas sökücü spreyler arasında öne çıkar. 404 kimya pas sökücü sprey ile yalnızca oluşmuş pas lekeleri giderilmez. Pas önleyici olarak da kullanılabilmesi mümkündür. Bu kullanımının yanı sıra yağlama özelliği bulunur. Bu özelliği de yine sıkışmış cıvataların ya da genel olarak makine aksamlarının sökülmesinde de kullanılabilir. Makine aksamlarının sıkışması da sık karşılaşılabilen sorunlardan biridir. 404pas pas sökücü sprey ile bu sorunun da kısa süre içinde çözülmesi ve gerekli işlemlerinin yapılabilmesi mümkün olur. Demontaj işlemlerini de kolaylaştırması ve hızlandırması da bilinen diğer özellikler arasındadır. İçerisinde yüksek oranda aktif madde yer alması kullanımında kesin ve çabuk sonuçlara ulaşılmasını sağlar. Bunun dışında yine içeriğinde belirli miktarda solvent ve fazla oranda yağlama için madde bulunur. Bu özelliği farklı markalarda daha yüksek miktarda bulunabilmesini sağlar. Pas sökücü spreyden beklenilen tüm özelliklere sahiptir.

Farklı Kullanım Alanları için 404 Kimya Pas Sökücü Sprey

Farklı Kullanım Alanları için 404 Kimya Pas Sökücü Sprey

404 pas sökücü sprey 200 ml farklı meslek alanlarında kullanılabilir. Bunun nedeni ise pas sökücüye olan ihtiyacın çeşitli yerlerde olabilmesidir. Pas sökücü sprey, birçok fabrikada, gemide, otomotiv sanayisinde, demir ve çeliğin sıklıkla kullanıldığı uygulamalarda ihtiyaç duyulan bir üründür. Çivi, boru, vida, somun ve makine aksamlarında görülen, sorunlara neden olabilen paslanmalar için kullanılır. Buna ek olarak bu alanlarda sıklıkla karşılaşılan bu durum için önleyici olarak da kullanılabilmesi mümkündür. 404 pas sökücü 200 ml miktarı ile birçok ihtiyacı karşılayabilir ve belirli bir süre kullanımı mümkün olur. Kullanımı tercih edilen alanlara yani pas sökücü ihtiyaçlarına göre de farklı kullanım sürelerinin ortaya çıkması mümkün olur. Bu nedenle ihtiyaca yönelik ürün miktarı tercihi yapılabilir.

404 Kimya Pas Sökücü Sprey 200 ml 404pas Fiyatları

404 Kimya Pas Sökücü Sprey 200 ml 404pas Fiyatları

404 kimya pas sökücü sprey 200 ml kullanımı sprey formu nedeni ile oldukça basittir. Bu özelliği de kullanım ve sonuç alma sürecinin kolaylaştırır. 404 kimya pas sökücü sprey özellikleri arasında aletlerin üzerinde yer alan karbon artıklarının giderilmesi de vardır. Farklı amaçlara hizmet etmesi ve birçok farklı amaç için kullanılabilmesi ile çok amaçlı olarak adlandırılabilecek bir spreydir. Sizler de etkili sonuçlar elde etmek için bir ürün arayışındaysanız avantajları ile öne çıkan 404 kimya pas sökücü spreyi tercih edebilirsiniz. 404 kimya pas sökücü sprey 200 ml yorumları ve detaylı ürün bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz anında sipariş verebilirsiniz.