4
İş Güvenliği Kulaklık kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 10 Çift

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
97 TL95 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,50 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 10 Çift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narin-Ticaret Satıcı Ünvanı: HAZAL NARİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671490380
    Bu ürün Narin-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı PU kulak tıkaçları, yüksek konfor ve iyi koruma sağlayan, genişleyebilir poliüretandan yapılmıştır. Tek tip büyüklük pek çok kulak kanalına uygundur. Köpüklü tıkaçlar bir kere kulağa sokulduğunda, rahat ve güvenli bir uyum sağlamak için genişler. E-A-R ve 3M, seçim yapmanız ve kişisel gereksinimlerinize en uygun çözümü bulmanız için geniş bir tek kullanımlık şekillendirilebilir PU kulak tıkacı ürün gamı sunar.Özellikler ve FaydalarıRahat Kulak içinde daha düşük basınç için yumuşak hypoalerjik köpük malzemesiDaha iyi hijyen, dayanıklılık ve rahatlık için yumuşak, kire karşı dayanıklı yüzeyKullanışlı Sivri tasarım, kulak kanallarının çoğuna uyarak tıkaçların daha kolay kullanılmasını sağlarSadece tek boyEtkili 37dB yüksek SNRUyumlu Diğer KKD'ler ile uyumlu tasarlanmıştır.Kişisel koruyucu ürünler kullanıldıktan sonra kesinlikle iade alınmamaktadır!

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak Tıkacı
  • Ses Seviyesi 31 Dba - 40 Dba
Geri Bildirim Ver

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici 10 Çift

Kulaklıkların yaygın olarak kullanıldığı görülmektedir. Bu nedenle birçok tercih unsuru ve detayı bulunan kulaklıkların hemen herkes tarafından oldukça fazla çeşitleri bulunur. 3M 1100 kulak tıkacı genel olarak deniz ya da havuz gibi mecralarda kullanılmaktadır. Kişilerin tercihlerine uygun ürünlerin aktif olarak kullanıldığı görülmektedir. Kulak tıkaçları genel olarak su geçirmez özellikleri sebebiyle çoğunlukla kullanılmaktadır. Ancak bazen ve nadiren de denilebilir. Ses ve gürültü gibi durumlarda da kullanmayı tercih edenlerin olduğu bilinmektedir. 3M gürültü önleyici kulaklık yapısı sayesinde kişilerin ihtiyaçlarını tam olarak beklentileri doğrultusunda karşılamaktadır. 3M 1100 kulak tıkacı kullananlar müşteri memnuniyetleri oldukça yüksek kişiler olarak kabul edilir.

  • Kulak Sağlığı için
  • Herkes için Konforlu
  • En Değerli Ürünlerden Biri

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici Yararları

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici Yararları

Genel olarak kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece başarılı ürünler olarak kabul edilen kulak tıkaçları herkes için başarılı ürünler kategorisindedir. 3M orijinal 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 10 çift orijinal kulaklıkları kullanmaktadır. Birçok konuda tercihlerin ön plana çıktığı ürünler ise kişilerin tercihlerine yön verdikleri ürünler olarak kabul etmektedir. Kulakların hassasiyeti ve temizlikleri de oldukça önemli detaylar arasındadır. Kulak tıkaçlarında olmazsa olmazlar arasında bulunmaktadır. Kulak tıkaçları yaygın bir kullanım ile satışlarda yerini alan ve kulaklar için son derece ideal yapıları bulunan ürünlerdir. Ses kalitesine göre de derinlikleri ayarlanabilen ve kulak yapıları ile son derece uyumlu yapıları bulunmaktadır. 3M orijinal 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 10 çift yorumları yaparken kullanıcı yorumları son derece önemli detaylardır. Gürültü önleyici özelliği kullanıcıları tarafından sıklıkla beğenilen ve tercih edilme nedenlerindendir.

Farklı Tasarım ve Renkleriyle 3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici

Farklı Tasarım ve Renkleriyle 3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici

Ses ve gürültü için kulak tıkaçları tercih edileceği gibi su yalıtımı için de yine tercihleri yansıtabilmektedir. 3M orijinal 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 10 çift içeriği kullanılan ürünler müşteri memnuniyetinin en yüksek olduğu ürünlerdir. Beğenilen ürünler içinde kişilerin tercihlerine yön veren standartlardadır. Ses yalıtımı nedeniyle kişilerin tercihlerine yön veren ve oldukça beğenilen ürünler herkes için birebir bir ölçü ile uyum sağlayan ve kullanım kolaylıkları olan ürünlerdir. 3M orijinal 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 10 çift kullananlar kullanımlarını memnuniyet ile dile getirmektedir. Ses ve gürültü önleyici bir yapıya sahip olan kulak tıkaçları her noktada kişilerin tercihleri için hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alacaktır. Yapıları ve kullanım kolaylıkları ile kişilerin oldukça beğendikleri ürünler arasında yer almaktadır.

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici Fiyatları

3M Orijinal 1100 Kulak Tıkacı Ses Gürültü Önleyici Fiyatları

Günden güne kişilerin hayat ve yaşam tarzları değişmektedir. Bu nedenle ses ve gürültü noktalarında ikamet edenlerin gece uyurken güvenle kullanabilecekleri ürünler oldukları da yine bu ürünler için söylenebilmektedir. Kulak tıkaçlarında beğenilen ve kaliteli ürünler olarak sıklıkla tercih edilen ürünler şekilde değerlendirilir. Kulak hassasiyeti bulunan ve oldukça beğenilen bu ürünlerin birçok noktada beğenileri ve ürün nitelikleri bulunur. 3M orijinal 1100 kulak tıkacı ses gürültü önleyici 10 çift kullanımı çift olarak satılan bu ürünlerin kullanımları ise son derece pratik ve güvenlidir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.