3M Littmann Classic Iıı Stetoskop Blacktube

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL

Ürün Bilgileri

3M Littmann Classic Iıı Stetoskop Blacktube

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANİSA KOZMO SHOPPİNG Satıcı Ünvanı: BÜŞRA KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5300947184
    Bu ürün ANİSA KOZMO SHOPPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ittmann 5620 Classic III Stetoskop Siyah 5620 Klasik 3 Özellikler Binoral Yapı Tek lümen Diyafram Ağırlığı (metrik) 82 g Diyafram Çapı (metrik) 4,3 cm Diyafram Finisaj İşlenmiş Paslanmaz Çelik Diyafram Malzemesi Epoksi/Cam Elyaf Diyafram Teknolojisi Çift Taraflı Diyafram Tipi Tunable, single-piece Ekstra Kulak Uçları Evet Garanti Süresi 5 yıl Gereken çevresel faktörler Evet İlgili kanıt talebi Ürün Kanıt Talebi Sertifikalı Küçük Diyafram Çapı (metrik) 3,3 cm Kulaklık Malzemesi Geniş çaplı havacılık alaşımı / Anotlanmış alüminyum Kulaklık Ucu Tipi Yumuşak Mastik Marka 3M? Littmann® Stethoscopes Model Classic III Özel Adaptörler Evet Performans 7 Renk Grubu Siyah Tüp Rengi Siyah Ürün Rengi Siyah Uygulamalar Fiziksel Değerlendirme ve Teşhis Ürün Özellikleri Yeni nesil tüp, cilt yağları ve alkol direncini arttırdığı için daha uzun ömür sağlar
  • lekelenme olasılığı daha düşüktür.
  • Tek parça ayarlanabilir diyaframın uygulanması ve temizlenmesi daha kolaydır, çünkü yüzeyi pürüzsüzdür.
  • İki taraflı dinleme çanı, küçük taraftaki açık çanı, ikinci ayarlanabilir diyafram ile örtmek için bir avantaj sağlar.
  • Küçük taraf (açık çan kaplandığında), pediatrik, küçük ve zayıf hastalar için
  • sargı bandajları etrafında ve karotid değerlendirme esnasında kullanışlı hale gelir.
  • Temiz tutmak daha kolaydır: Küçük yan çan, ikinci diyafram ile örtüldüğünde kir ve artık toplamaz.
  • 3M? Littmann® Classic III? Stetoskopu, genel fiziksel değerlendirme yaparken mükemmel performans için yüksek akustik hassasiyet sunar. Yeni tasarımımızın temizlenmesi ve bakımı daha kolaydır. 3M ? Littmann® Classic III ? Stetoskopu, milyonlarca tıp uzmanı tarafından bilinen, güvenilir ve kanıtlanmış klasik tasarımını güncelleştirerek günümüz ihtiyaçlarına uyarlıyor. Classic III stetoskop, genel fiziksel değerlendirme yaparken mükemmel performans için yüksek akustik hassasiyet sunar. Yeni nesil tüp, cilt yağlarına ve alkollere karşı geliştirilmiş direnç nedeniyle daha uzun kullanım ömrü sağlamakta ve lekelerin kalıcılığını azaltmaktadır. İki taraflı dinleme çanının özelliği, geniş ve çok yönlü ayarlanabilir diyaframlar içeriyor: Classic III stetoskop hem yetişkin hem de pediyatrik hastalar için kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Diğer Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

3M LİTM5811 Littmann Classic III Blacktube Stetoskop

3M Littmann Classic 3 steteskop Black Tube, fiziksel değerlendirme ve teşhis için kullanılan son derece kaliteli bir medikal üründür. Yüksek hassasiyete sahip olduğu için bu steteskop, ses dalgalarının çok daha iyi bir şekilde algılanmasına yardımcı olur. Genel fiziksel değerlendirme yapılırken mükemmel bir performans sergilemesi sayesinde 3M Littmann Classic 3 steteskop, sağlık çalışanları tarafından sıklıkla tercih edilir. Hastanın fiziksel durumuna göre ayarlanabilir özelliği bulunmasıyla ön plana çıkan bu ürün, işlenmiş paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu sayede deforme olmadan uzun süre kullanım rahatlığı sunan bir kaliteye sahiptir. Çift taraflı şekilde üretilen steteskop, sargı bandajlarının etrafında yapılacak değerlendirme için de kolaylıkla kullanılabilir.

  • Yüksek hassasiyete sahip bir üründür.
  • Çift taraflı kullanılabilir.
  • Kulaklık ucu yumuşaktır.

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskopun Özellikleri Nelerdir?

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskopun Özellikleri Nelerdir?

3M Littmann Classic 3 steteskop black, sahip olduğu kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Yeni nesil tüpü sayesinde cilt yağları ve alkol direnci arttırılmış olan bu ürünün lekelenme olasılığı düşürülmüştür. Küçük yan çanı da bulunan bu çift taraflı steteskopu temiz tutmak, çok daha kolay hâle getirilmiştir. İkinci diyafram ile örtülme olanağı sunulan küçük yan çan, çocuklarda ve zayıf hastalarda kolaylıkla kullanım imkânı sunar. Aynı şekilde bu yan çan sayesinde sargılı alanlarda da ekstra hassas sonuçlar elde edilmesi sağlanır. Steteskop Littmann Classic 3’ün yüzeyi pürüzsüz olduğu için dezenfekte edilmesi oldukça kolaydır. Diyafram çapı 4,3 cm, ağırlığıysa 82 g olan bu ürün, kullanım kolaylığı sunması ve hassas ölçüm yapabilmesiyle oldukça beğenilen steteskoplar arasındadır.

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskop Ne İşe Yarar?

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskop Ne İşe Yarar?

Ses iletiminin sağlandığı bir araç olan Classic 3 Littmann, vücut içinde meydana gelen titreşimlerin öğrenilmesiyle ortaya çıkabilecek durumların değerlendirilmesini sağlar. Bu ürün kullanılırken ses dalgaları, zarın titreşmesine sebep olur. Ardından bu zar, havaya baskı yapar ve sonucunda titreşimin tüpten geçerek kulağa ulaşması sağlanır. Çanı bulunan bu steteskop, hassas şekilde bu titreşimlerin duyulmasını sağladığı için teşhis ve yönlendirme aşamasında sağlık çalışanına yardımcı olur. Önemli hastalıkların tedavisi için etkili olan teşhis aşamasında son derece başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlayan 3M Littmann Classic 3 steteskop Black Tube, pratik kullanıma sahiptir. Organların çıkardıkları sesleri net şekilde ileten cihaz sayesinde sağlık görevlileri, hastalıkların hızlı bir şekilde teşhis edilmesini ve hemen tedavisine başlanmasını sağlar. Bu sayede hastaların hayat kalitesini arttırmak amacıyla uygulanan sürecin başlangıcı olma özelliğindedir.

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskop Kaliteli midir?

3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskop Kaliteli Midir?

3M Littmann Classic 3 steteskop Black Tube, üretildiği materyal ve sağladığı fayda anlamında son derece kaliteli cihazlar arasında yer alır. Paslanmaz çelikten imal edildiği için bu ürün, uzun süre yüksek performansla kullanım imkânı sunar. Ayrıca kulak uçları yumuşak materyalden üretildiği için uzun süre ve sık kullanımlarda dahi ağrıya sebep olmaz. Çift taraflı şekilde kullanım özelliği sunmasıyla hastanın vücuduna özel bir teşhis süreci yönetebilen sağlık çalışanı, hızlı ve etkili bir sonuca ulaşır. Sağladığı kolaylıklar sayesinde de son derece kaliteli olduğu belirtilen bu ürün, yüksek performans sergiler. Hem yetişkin hem de pediyatrik hastalarda rahatlıkla kullanılabilen özelliği bulunduğu için bu steteskop, çok amaçlıdır. Sağladığı direnç sayesinde daha uzun kullanım ömrü sunan bu ürünü siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Ayrıca 3M Littmann Classic 3 steteskop Black Tube yorumlarını aynı sayfa üzerinden okuyarak ürünün değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. 3M Littmann Classic 3 Black Tube Steteskop'u uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz