3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant 3 Metre Kendinden Yapışkanlı

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.250 TL'ye %8 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant 3 Metre Kendinden Yapışkanlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dream Plus Satıcı Ünvanı: OLCAY DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655935587400001 Vergi Kimlik Numarası: 2990154160
    Bu ürün Dream Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Kapı ve Pencerelerden , Rüzgar, toz geçirmez, haşerelere geçit vermez, hava koşullarına dayanıklıdır. Çerçevesiz sürgülü kapılar, cam kapılar, kapı alt, plastik-çelik pencereler ve alüminyum pencereler, dolaplar, mobilya, sürgülü kapı, duş odası için yaygın olarak kullanılır. Esnektir yapıya sahiptir. Kapı ve pencereye zarar vermez Dikkat edilmesi gereken konular: kullanmadan önce uygulama yüzeyinin temiz ve kuru olduğundan emin olun, yapıştırırken bastırarak sıkıştırın Malzeme: silikon kauçuk + kendinden yapışkanlı yapıştırıcı Ürün Ölçüleri: Uzunluk: 3 metre Genişlik: 3 cm
Geri Bildirim Ver

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant 3 Metre

Evlerin inşaat bölümlerinde yer alan ve son derece ince tasarımlar ile soğuk yalıtımına engel olan ürünlerdir. Rüzgar kesici bant aynı zamanda mevcut aralığı haşerelere karşıda korumaktadır. Bu nedenle hemen her araya evlerde rüzgar kesici şerit bant çekilmesi önemli bir ayrıntıdır. Her ev için bir açıklık ve işçilik hatası zamanla oluşmaktadır. Bu tip durumlarda rüzgâr kesici şerit bantlar ile söz konusu durumlara çare bulunmaktadır. 3m rüzgar ve soğuk kesici kapı pencere bandı kendinden yapışkanlı ve birçok ürün için tercih edilebilir bir ürün olarak kabul edilen pencere bantları herkes için bir tercih ürünü olarak değerlendirilir.

  • Tesisat Sorunlarına Veda
  • Her Evin Vazgeçilmezi
  • Mevsimlerindeki Konfor

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant Özellikleri

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant Özellikleri

Pencere ve kapıların arasındaki bantlar son derece hayati bir yalıtım farkı barındırıyor. Bu nedenle hemen herkes için birçok konuda kişilerin tercihlerine yön verebiliyor olması önemli bir ayrıntı. Kapı pencere rüzgar kesici şerit bant 3 metre ile açıklık olan bölgelerin ısı yalıtımını etkilemesi mümkün olacaktır. Müşteri memnuniyetlerine göre değerlendirilen bu ürünlerin rüzgâr ve su yalıtımına son derece dayanıklı ürünler oldukları gözlemlenmektedir. Oldukça önemli bir paya sahip olan ürünlerin son derece önemli bir detayı olan yalıtım istenilen her yere uygulanabilmektedir. 3m kapı pencere rüzgar kesici şerit bant kişilerin kullanım tercihlerine göre belirlenmektedir. Hemen herkes için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilerek kullanılan 3m kapı pencere yalıtım şeridi yapışkanlı rüzgar engelleyici bantlar her konuda kişilerin tercihlerine ve taleplerine uygun olarak tasarlanan ürünlerdir.

Isı Yalıtımında Dev Adım 3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant

Isı Yalıtımında Dev Adım 3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgar Kesici Şerit Bant

Isı yalıtımı ile kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece tercih edilen ürünlerden biri olarak bilinen bantların her bir kullanım oranı oldukça fazladır. 3m çok amaçlı kapı pencere rüzgar kesici şerit bant 3 metre kendinden yapışkanlı bantlar ile soğuk ve sıcak ayrımı artık daha kolay. Soğuk mevsimlerde pencereden sızan soğuk 3m çok amaçlı kapı pencere rüzgar kesici şerit bant ile önlenmektedir. Bu nedenle herkes için son derece önemli bir detay olarak da kabul edilmektedir. Evlerde konfor alanlarına büyük bir oran da önlem alınmaktadır. Birbirinden farklı ve dayanıklı modelleri ile her noktada tam bir yalıtım artık evlerde.

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgâr Kesici Şerit Bant 3 Metre Kendinden Yapışkanlı ŞRNT58 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

3M Çok Amaçlı Kapı Pencere Rüzgâr Kesici Şerit Bant 3 Metre Kendinden Yapışkanlı ŞRNT58 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çok amaçlı bantları her evde bulundurulması oldukça önemlidir. Birçok kişi için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilen ürünlerin kişilerin tercihlerine sunuluyor olması önemlidir. 3m rüzgar kesici bant fiyat seçenekleri değişkendir. Bu nedenle 3m rüzgar kesici kolayca temin edilebilmektedir. ŞRNT58 birçok kişi tarafından tercih edilen ve evlerin vazgeçilmezleri arasında olan bantlar hemen her evde hayat kurtarır derece de önemli ürünler arasına girmektedir. 3M çok amaçlı kapı pencere rüzgâr kesici şerit bant temini için öncelikli olarak ürün bilgileri ve detayları incelenmelidir. Dilerseniz 3m çok amaçlı kapı pencere rüzgar kesici şerit bant 3 metre kendinden yapışkanlı yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.