3M Vflex 9162v Ffp2 Ventilli Toz Ve Sis Maskesi Paket Içi 15 Adet

429 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
456,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3M Vflex 9162v Ffp2 Ventilli Toz Ve Sis Maskesi Paket Içi 15 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nam KKD Satıcı Ünvanı: NAM KİŞİSEL KORUYUCU DONANIMLARI İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0628003202000014 Vergi Kimlik Numarası: 6280032020
    Bu ürün Nam KKD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M-ANSELL-DUPONT-GVS-DUNLOP-BRAUN-C.S

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilli
Geri Bildirim Ver

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske (15 Adet) 9162EEE

3M N95 9162e ffp2 Vflex ventilli solunum maskesi üstün koruma sağlayan maskeler arasında yer alır. 15 adet çoklu satışı ile de avantajlı olarak satın alınabilecek ürünlerden biridir. Koruyucu özelliği oldukça yüksek olmasına rağmen rahatlıkla nefes alınabilen bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı ile öne çıkan 3M 9162e Vflex ffp2 ventilli maske toz geçirmeme özelliği ile de öne çıkar. Yoğun toza maruz kalınan çalışma alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir maskedir. Gün içerisinde sıklıkla toza maruz kalmak ve bu tozu solumak ilerleyen dönemlerde çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle koruyucu maske kullanımına önem verilir. Özellikle çeşitli çalışma alanlarında tozlu alanlar rahatsız edici olabilir. Ventilli maske kullanımı ile rahat nefes almak ve kirli havanın etkilerinden kurtulmak mümkün olur.

  • Çoklu Kullanım Avantajı
  • Kolay Nefes Alma
  • Kullanım Rahatlığı

Rahat Bir Maske Kullanımı için 3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske

Rahat Bir Maske Kullanımı için 3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske

3M N95 9162e ffp2 Vflex ventilli solunum maskesi 15 adet hijyenik şekilde paketlenen ve satışa sunulan bir üründür. Bu nedenle kullanımında hijyen sağlanabilir. Bu konu maske kullanımı için oldukça önem verilen bir konudur. Bu özelliğinin yanı sıra yapımında kullanılan filtre özelliği ile kullanımında rahat nefes alınabilir. Bu da maske kullanımları için dikkat edilen özellikler arasında yer alır. Kıvrımlı bir tasarıma sahip olması nedeni ile de rahatsızlık duyulmadan kolaylıkla uzun süre kullanılabilir. Ventilli maskeler dışardan alınan havanın hızlı şekilde filtrelenmesini sağlayacak şekilde üretilir. 3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske (15 Adet) 9162EEE de bu özelliğe sahip bir üründür ve bu nedenle de yaygın bir şekilde tercih edilir.

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske Özellikleri

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske Özellikleri

3M Vflex ventilli maske yüksek korumaya sahip maske modelleri arasında yer alır. Tasarımında ayarlanabilir burun klipsine yer verilmiştir. Bu da maske kullanan kişilere göre ayarların yapılmasını ve rahat edilmesini sağlar. Bunun dışında burun klipsi sayesinde kirli hava girişi de önlenmiş olur. Gözlük ile de kolaylıkla kullanılan bir maskedir. Gözlüklerin buharlanması ve görüş kalitesinin azalması gibi sorunların yaşanmasına neden olmaz. Kullanımında Vflex maske kulaklara da rahatsızlık vermeyen bir tasarıma sahiptir. Klasik koruyucu maskelerden farklı olarak kulaklara takılarak kullanılmaz. Bu da bu problemin önüne geçilmesini sağlar. Farklı yüz boyutlarına da uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir maske modelidir. Boyutları bu kullanımlara göre ayarlanarak tasarlanmıştır. Bu özelliklerinin yanı sıra oldukça hafif olarak adlandırılabilecek bir maskedir.

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske Fiyatları

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske Fiyatları

3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske (15 Adet) satın al cümlesi ile araştırmasını yapabileceğiniz ve satın alabileceğiniz bir üründür. Hijyen kurallarına uygun şekilde paketlenmesi ve çoklu satışa sunulması gibi avantajlarıyla tercih edebileceğiniz modeller arasında yer alır. Hafif ve rahatsız etmeyen bir tasarıma sahip olması da önemli avantajları arasında görülür. Toz geçirmeme ve kirli havayı dışarı çıkarma gibi özellikleri de oldukça önemli görülür. Sizler de bu özelliklere sahip bir maske kullanmak istiyorsanız ürüne ulaşarak detaylı bir şekilde inceleyebilir ve maskeyi deneyimleyebilirsiniz. 3M 9162e Vflex Ffp2 Ventilli Maske (15 Adet) yorum seçenekleri satın alım sırasında yol gösterici olabilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almadan önce yorumları inceleyebilir, ardından siparişinizi verebilirsiniz.