3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.223,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.890 TL

Ürün Bilgileri

3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onegai Satıcı Ünvanı: ALPER ALTINKESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2842945129600001 Vergi Kimlik Numarası: 0630177642
    Bu ürün Onegai tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M-ANSELL-DUPONT-GVS-DUNLOP-BRAUN-C.S

Ürün Özellikleri

  • Tip Ventilsiz
Geri Bildirim Ver

3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet) 9152E FFP2

Maske tasarımları günlük ya da hastalık salgınlarından korunmak için son derece önemli olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece önemli bir detay olarak kabul edilen toz maskelerin 3m 9152e maske kullanımı için yaygın bir şekilde görülmektedir. Paket halinde kullanıcılara satılan ve son derece yaygın bir kullanım ağı bulunan toz maskelerinin herkes için yaygın bir şekilde kullanılabilme durumu bulunmaktadır. 9152e 100’lü paketler halinde satışlara sunulan ve son derece beğenilen ürünleri sektörde yerini korumaktadır.

  • Renkli Tasarımlar
  • Günlük Kullanımda Etkili
  • Herkes için Uygun Özellikler

Kullanım Alanlarına Göre 3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet)

Günlük rutinlerin yapıldığı ve son derece yaygın bir kullanım ağına sahip olan toz maskelerinin her konuda kişilerin taleplerini karşıladığı görülmektedir. Bu nedenle birçok kişi için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilerek kullanılan 3m 9152e ffp2 toz maskesi (100 adet) halinde satılan paketler beğenilerek kullanılan ürünlerdir. Hemen herkesin yaygın bir şekilde kullandıkları ürünlerin toz tutucu ve bakteri önleyici özellikleri bulunmaktadır. Bu nedenle herkes beğenerek ürünleri kullanmaktadır. 2M olarak da adlandırılan toz maskeleri herkes için tercih edilebilir bir ürün olarak kullanılır. Bu nedenle kişilerin tercihlerine yön veren ve kullanım kalitesi son derece yüksek olan ürünlerin beğenilen ürünler oldukları da ayrıca bilinmektedir. 9152 3m ürünler diğerlerine göre üstün bir koruma ve filtre kapasitesine sahiptir. Bu nedenle yüksek koruma altında durmak isteyenlerin vazgeçilmezlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Günlük Yaşamda 3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet) 9152E FFP2 Önemi

Toz maskesi olarak kabul edilen ancak hemen her noktada satışlara sunularak tercihlerin sebepleri olan maskelerin önemi oldukça fazladır. Bu sebeple 3m 9152e ffp2 toz maskesi (100 adet) yorumları günden güne tercihlerin gözdesi olmaktadır. Yorumların çoğu müşteri memnuniyeti olan ve kişilerin tercihlerine yön vermesiyle yeni kullanıcıların tercihlerine yön vermektedir. 3m 9152e ffp2 toz maskesi (100 adet) içeriği sayesinde herkes için bir tercih sebebi olarak da görülmektedir. Maskelerin önemi ve kullanım standardı ayrıca önemli bir detaydır. Bu nedenle kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece değerli ürünler olarak kabul edilen maskelerin birçok kişi için aktif kullanım da ürün olduğu bilinir.

3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet) 9152E FFP2 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Toz maskesi, kişilerin değer verdikleri ve oldukça önemli olarak kabul ettiği ürünlerdendir. Maske kullanımları her geçen gün artış göstermektedir. 9152e maske son derece etkili olan ürünlerden biridir. Maskelerin özellikleri virüs ve bakterilerin üst solunum yoluna alınmasını engellemektedir. Bu nedenle hemen herkes için tercih edilen ürünler arasındadır. Bu nedenle herkes kolaylıkla bu ürünlere ulaşabilmektedir. Bu nedenle maske kullanımı yaygın olarak herkes de görülmektedir. 3M 9152e Ffp2 Toz Maskesi (100 Adet) 9152E FFP2 yorumları, önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri için ürünleri inceleyebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçeneklerine göz atarak hemen sipariş verebilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz öncesinde ürün hakkındaki yorumları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.