3M 9088 Çift Taraflı Bant 20mm X 50 Mt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

3M 9088 Çift Taraflı Bant 20mm X 50 Mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newvario Satıcı Ünvanı: NEW LINE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631127406800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311274068
    Bu ürün Newvario tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3M 9088 POLYESTER ÇİFT TARAFLI BANT DİKKAT İNCELEDİĞİNİZ ÜRÜN SLIKON BANT DEĞİLDİR DİKKAT ÜRÜN 0,22 MM KALINLIK PET, polyester taşıyıcı ile 0,22mm kalınlıkta çift taraflı bant. Bu bant, kolay kullanım için ince, esnek PET taşıyıcının her iki tarafında yapışkanlıdır. Film astar. Akrilik yapıştırıcı ile kalın, çift taraflı film bant. Çeşitli malzeme ve yüzeyler üzerinde yüksek düzeyde yapışkanlık, hemen yapışma özelliği, hızlı yapışma ve ilk andan itibaren güçlü yapışma özelliği. Yüksek güce sahip. Çözücü dayanımına sahip bant. Yüksek soyulma ve yırtılma dayanımı Çift taraflı bant pürüzsüz, pürüzlü veya dokulu yüzeylere yapıştırabilir. Çeşitli malzeme, yüzey ve alt katmanlara yapışma özelliğine sahiptir. Çok sayıda endüstride çok sayıda uygulama için çok yönlü, maliyet açısından verimli bant. Sade, muntazam ve tutarlı uygulamalara olanak sağlar (BUL) Genel Endüstriyel Uygulamalar, Genel Amaçlı, Çoklu kullanım ve Çok Amaçlı Uygulamalar, POP Satın Alma Noktası, Spor Malzemeleri, Aletler, Mobilyalar, Otomotiv, Sinyalizasyon, Plastik Ekstrüzyonlar, Ambalaj, İsimlik ve Yaka Kartı, Ticari Baskı (BUL) Bu ürün yapıştırma, bir araya getirme, ekleme, birleştirme, montaj, tutma, ilave etme ve geçici konumlandırma işlemleri için uygundur. Aynı zamanda kağıt dönüştürme, ince esnek malzemeler ve kenar bantlamalarında kullanım için uygundur. Yapıştırıcı 375 ile 3M™ Yüksek Performanslı Çift Taraflı Bant neredeyse tüm yüksek ve düşük yüzey enerjili alt katmanlarla temas sırasında sıkı şekilde yapışır. Yüksek soyulma ve yırtılma dayanımına sahip yapıştırma özelliği UV ışınlarına, çözücülere, plastiklere ve yüksek ısılara karşı dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Hızlı Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver