6
İş Güvenliği Kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

3M 1271 Kutulu Kulak Tıkacı Yıkanabilir

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
150 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
400 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
10
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

3M 1271 Kutulu Kulak Tıkacı Yıkanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çözer Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN ERBAHÇECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1400916540000001 Vergi Kimlik Numarası: 3380149695
    Bu ürün çözer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak tıkacını yerinde tutmaya yardımcı olan, üç flanşlı bir tasarıma sahip kulak tıkaçları
  • Bir kemer klipsi içeren çekici bir saklama kutusuyla birlikte verilir ve kullanımı ve kontaminasyonu azaltmayı kolaylaştırır
  • Kulak tıkaçları tekrar kullanılabilir ve hiçbir rollout gerekli değildir
  • Parmak tutma tasarımı, ekleme kolaylığı sağlar
  • Kulak tıkacını yerinde tutmaya yardımcı olan, parmakların gövdeyi tutması için kolayca yerleştirilen, üç flanşlı bir tasarıma sahip, önceden kalıplanmış kulak tıkaçları. Kemer kancalı saklama kutusu, kullanımlar arasında fişlerin kolay ulaşılabilir temiz ve korunaklı kalmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Kulak Tıkacı
Geri Bildirim Ver

3M 1271 Kutulu Kulak Tıkacı

Bazı ortamlardaki yüksek sesler rahatsız edici olduğu gibi zamanla duyma problemlerine de yol açabilir. Bu durumu engellemek için 3M 1271 kulak tıkacı ortamdaki sesi azaltarak konfor sağlar. Ürünün yıkanabilir olması hijyenik kullanım olanağı sunar. Saklama kutusu ve ipleri, pratiklik ve kolay taşıma özelliği katar.

  • Ses azaltma
  • Hijyenik kullanım
  • Kolay taşıma ve saklama

3M 1271 Kulak Tıkacı Özellikleri

1271 Kulak Tıkacı Özellikleri

Kalabalık bir ortamın gürültüsünden rahatsız olduğunuzda, işinize tam konsantre olarak çalışmak istediğinizde kulak tıkaçları etkili yapılarıyla sessizlik ve sakinlik sunar. 3M kulak tıkacı sayesinde yüksek sesten kaynaklanabilen duyma sorunlarından korunabilirsiniz. 1271 kutulu kulak tıkacı yıkanabilir özelliği sayesinde hijyenik kullanım imkanı sağlar. Bu sayede kulak sağlığını korumaya yardımcı olur. Kaliteli malzemeden imal edilen ürün dayanıklıdır. Uzun süre değiştirme gereği hissetmeden kullanmanızı sağlar. 3M 1271 kulak tıkacı özellikleri farklı gereksinimleri karşılamaya yönelik geliştirilir. Müşterilere konfor ve pratik kullanım imkanı sunmak için ürüne birçok özellik eklenir. Bu özellikler şunlardır:

Yüksek sesleri azaltan yapısı sayesinde kulaklara rahatlık verir. Ortamdaki gürültüden etkilenmenizi engeller. Üründe bulunan ip düşme ya da kaybolma gibi sorunları önüne geçer. Yıkanabilir özelliği bulunan ürün hijyen sağlar. Kutusu sayesinde saklamak kolaydır. Hafif yapısı her yere yanınızda taşıma imkanı sunar. Yüksek sesten dolayı oluşabilecek duyma kayıplarını önleyebilir. Ergonomik yapısı kulaklara tam uyum sağlar. Kaliteli ve dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanımı vardır.

    3M Kulak Tıkacı Kullanım Alanları

    3M Kulak Tıkacı Kullanım Alanları

    Rahatsız edici gürültü ve sesler her ortamda bulunabilir. Evde işte ya da seyahat sırasında kullanabileceğiniz 1271 kulak tıkacı sayesinde kendiniz için gürültüden uzak sessiz bir ortam yaratabilirsiniz. Ders çalışırken ya da yetiştirmeniz gereken işleri hallederken tam konsantrasyon sağlayabilirsiniz. Ortamdaki sesleri engelleyerek rahatlık ve konfor sunan ürün farklı özellikleriyle de pratiklik sağlar.3M yıkanabilir kulak tıkacı sunduğu hijyenik kullanım olanağı sayesinde kulak sağlığını korur. Pratik kutusu çantanızda ya da cebinizde kaybetmeden saklamanızı sağlar. Kulak tıkacının kullanım alanları çok geniştir. Bu alanlardan bazıları şunlardır:

    Geceleri rahatsız edici sesleri engelleyerek deliksiz bir uyku çekmenize sağlar. Seyahat ya da yolculuk sırasında içinde bulunduğunuz aracın gürültüsünün rahatsızlık vermesini engeller. Şantiye ya da fabrika gibi iş yerlerinde çalışma sırasında oluşan yüksek gürültüyü azaltır. Ofislerde ortamın gürültüsünü engelleyerek rahat çalışma olanağı sunar. Ders çalışırken sessiz bir ortam yaratarak konsantrasyonun bozulmasını önler. Deniz ya da havuz gibi ortamlarda hem sessizlik sağlarken hem de kulağa su kaçması gibi durumların önüne geçer.

      Her Bütçeye Uygun 3M 1271 Kulak Tıkacı Fiyatları

      Her Bütçeye Uygun 3M 1271 Kulak Tıkacı Fiyatları

      Sessizlik ve sakinlik sağlayan 3M kulak tıkacı ipli yapısıyla pratiklik sunar. Düşmeyi engelleyen ip bu şekilde ürünün kaybolmasının da önüne geçer. Tıkacın kordonu ise rahat kullanmanızı sağlayacak uzunlukta üretilir. Malzemesi dayanıklıdır ve kolay yıpranıp eskimez. Sağlam yapısı kopmayı engeller. 3M 1271 yıkanır kulak tıkacı basit ve kolay kullanımlıdır. Tıkacı üzerinde bulunan tutma yerlerinden parmaklarınızla kavrayarak kulağınıza yerleştirebilirsiniz. Tıkacı yerleştirirken tam oturması için çevirmeniz gerekir. Ergonomik yapısı farklı büyüklükteki kulaklara uyumludur. Tıkacı kirlerden arındırmak için düzenli yıkayabilirsiniz. Sadece sabun ve ılık suyla yıkamanız ve sonrasında herhangi bir kurutucu kullanmadan oda sıcaklığında kurutmanız yeterli olur. Kuruttuktan sonra kutusunda saklayabilir, ihtiyaç duyduğunuzda tekrar kullanabilirsiniz. 3M 1271 kulak tıkacı fiyat açısından da avantaj sağlar. Ürünün kaliteli ve uzun ömürlü olması ve yıkanarak sürekli kullanılabilme özelliği tasarruf yapmayı mümkün kılar. 3M 1271 yıkanabilir ipli kulak tıkacı modelini uygun fiyat alternatifleriyle bulabilirsiniz. Kulak tıkacını Trendyol’a özel avantajlardan faydalanarak satın alabilirsiniz.