3D Kettle Su Isıtıcı Araç İçi Oto Çakmaklık Girişli 1 Litre 24 Volt

489 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

3D Kettle Su Isıtıcı Araç İçi Oto Çakmaklık Girişli 1 Litre 24 Volt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGUİLAS Satıcı Ünvanı: RABİA AKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4531094420
    Bu ürün AGUİLAS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D araç için oto su ısıtıcı su kaynayınca otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunar. 140 cm kabloya sahiptir.
  • Araç su ısıtıcı 24 volt kettle, hatalı ve yanlış kullanma ya da yangın riskine karşı termik sigortaya sahiptir.
  • Araç içi su ısıtıcı kettle 1 litre su taşıma kapasitesi ile dikkat çeker.
  • Oto araç ısıtıcı kettle, yüksek düzeyde ampere dayanıklı bir şekilde bakalit çakmak fişi ve kalın kesit kalaylı kablosundan dolayı güvenli bir kullanım sağlar.
  • Araç kahve ısıtıcı çakmak giriş kısmına takılarak kullanılır. Kapağı ile güvenli kullanım imkanı verir.
  • Cihaz beyaz dış tasarımı ile oldukça şıktır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

3D 1 litre 24 Volt Araç İçi Oto Su Isıtıcı Kettle Çakmaklık Girişli

Trafik sorunu olan yollarda araçlar, uzunca süre beklemek durumunda kalır ve zaman kaybı kişilerde stres yaratabilir. Bir şeyler yiyip içmek, sakin bir müzik dinlemek bu stresi azaltabilir. Aynı zamanda uzun yol şoförleri için de benzer durumlar geçerlidir. 3D 1 litre 24 volt araç içi oto su ısıtıcı kettle çakmaklık girişli ürünü tam da bu durumlar için keyifli çözümler sunar. Şehirler arası ve şehir içi yolculuklarda veya trafik yoğunluğunda kullanılarak bu sıkıntı dolu dakikalardan bir nebze olsun kurtulmanıza imkan verir. Cihazı, sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabilir ve hediye edebilirsiniz. Bu ürünü 24 volt tır, kamyon, otobüs ve 24 volt akü ile çalışan her türlü araçta kullanabilirsiniz. Çakmaklık girişli ısıtıcı ürününü almaya karar verdiğinizde bu detaylara dikkat edebilirsiniz.

  • Otomatik kapanmayı sağlayan termostat
  • Termik sigortalı
  • Dayanıklı bakalit çakmak fişi

Araç İçi Oto Su Isıtıcı Kettle Çakmaklık Girişli Özellikleri

Araç İçi Oto Su Isıtıcı Kettle Çakmaklık Girişli Özellikleri

Araç içi pratik kullanım sağlayan bu ürün, termostatik ışık göstergelidir. 3D 1 litre 24 volt araç içi çakmaklık girişli su ısıtıcı ürününün kablosu 140 cm olarak üretilir. Beyaz renkli bir ürün olup bir litrelik kapasiteye sahiptir. Su kaynayınca termostat otomatik olarak kapanır. Unutmaya, hatalı ve yanlış kullanmaya, yangın riskine karşı termik sigortası vardır. Bu sayede riskli durumlarda hata payını en aza indirgediği ve güvenliği sağladığı için sıklıkla tercih edilir. Yüksek ampere dayanıklı bakalit çakmak fişi ve kalın kesit kalaylı kablosuyla güvenli bir kullanım sağlar. Satın alırken aracınızın volt değerinin bu ürüne uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Tüm tedbirlerin ve güvenlikli özelliklerinin yanı sıra böyle ürünleri kullanırken trafik esnasında sizin de dikkatli olmanız yarar sağlar. Siz de bu kullanışlı ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

3D 24 Volt Araç İçi Oto Su Isıtıcı Kettle Avantajları

3D 24 Volt Araç İçi Oto Su Isıtıcı Kettle Avantajları

Pratik ve kullanışlı dizayna sahip ürünler hayatınızı kolaylaştırır. 24 volta sahip araçlar için 3D 1 litre 24 volt araç içi çakmaklık girişli su ısıtıcı kettle avantajlarından ve en önemlisi güvenlikli olmasından kaynaklı rahatlıkla tercih edilir. Su ısınınca termostatın otomatik olarak kapanması, özellikle yolculuk esnasında avantajlı bir özelliktir. Bu ürün sayesinde şehirler arası yolculuklarda, sürücüler dikkat kaybı yaşamamak için yapılan çayı veya kahveyi içerek yola odaklanabilirler. Bu sayede kendileri ve diğer yolcular için oluşabilecek risk olasılıkları azalır. Araç kettle rahat kullanımıyla yolculuğunuzu kolaylaştırır. Yangın riskine karşı termik sigortası bulunur. Termik sigorta araç, sürücü ve diğer yolculara büyük bir güven ortamı sağlar ve bu durum gönül rahatlığıyla tercih edilmesini kolaylaştırır. Uzun ömürlü krom kaplı tüp rezistans 24 volt olduğu için buna uygun motorlu taşıtlarda kullanılır.

Araç İçi Çakmaklık Girişli Kettle Fiyatlandırma

Araç İçi Çakmaklık Girişli Kettle Fiyatlandırma

Araç içinde rahatlıkla kullanılabilen bu ürün bir litre su alma hacmine sahiptir. Bu da ortalama beş bardak suya denk gelir. Bu sayede şahsi araçlarda tek seferde araçtaki bütün yolcuların yararlanması sağlanabilir. Kullanışlı ve kaliteli dizaynıyla rahat kullanım olanağı sağlayan bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz. 3D 1 litre 24 volt araç içi çakmaklık girişli su ısıtıcı kettle fiyat belirleme sürecinde hem güvenlik önlemleri hem de diğer avantajlı özellikleri göz önünde bulundurularak karara varılır. Yolculuklar dikkatin yoğun olması gereken yerlerdir. Bu ürün sayesinde dikkati dağılmaya başlayan sürücüye destek olunabilir, odağı artırılabilir. Kaliteli malzemelerden üretilen ve güvenli özelliklere sahip olan bu modele siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Siz de güvenli yolculuğunuzda, güvenli ürünler kullanmak istiyorsanız Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verebilir, seyahatinizin tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz 3D 1 litre 24 volt araç içi çakmaklık girişli su ısıtıcı kettle yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.