Hesaplı Aksesuar Sayılarla Boyama Hobi Seti Fırça Boya Dahil (Çıtasız Bez) 40x50 CM - Tramvay

224,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hesaplı Aksesuar Sayılarla Boyama Hobi Seti Fırça Boya Dahil (Çıtasız Bez) 40x50 CM - Tramvay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sayılarla Boyama Palmiye Hobi Sanat Satıcı Ünvanı: AHMET DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2594325811000001 Vergi Kimlik Numarası: 2740444468
    Bu ürün Sayılarla Boyama Palmiye Hobi Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ 45x55 CM Numaralandırılmış Kanvas (Çerçevesiz) Tüm Renkleri İçeren Boya Seti (Tabloya Gerekenden Fazlası) Farklı Kalınlıklarda 3 Adet Boya Fırçası NASIL YAPILIR? Tuval üzerinde numaralandırılmış olan sayıya göre boya setinden aynı sayı seçilir ve ona uygun olarak boyama yapılır. Boyama işlemi bittiğinde isteğe göre uygun çerçeveler dışarıdan satın alınarak tablo haline getirilir. AİLE ve ARKADAŞLARLA ZAMAN GEÇİRME Ailecek veya arkadaşlarla da yapılabilecek olan boyama işlemi sonucu çıkarılan eser, tamamiyle size ait olacak ve isteğe bağlı olarak evinize asılabilecektir. SEVDİKLERİNİZE HEDİYE Resim yapmayı seviyorsanız, kendi emeğiniz ile bir ustanın elinden çıkmış yağlı boya tablo yapmak isterseniz, veya sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye arıyorsanız
  • bu set tam size göre. UYARI Boyama işleminiz bittikten sonra boya kapaklarını sıkıca kapamanız gerekmektedir. Tam kapanmadığı takdirde boya hava alacaktır ve kurumaya neden olacaktır. %100 YERLİ ÜRETİM ÜRÜNDÜR. Keyifli boyamalar dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver