2K Games Wwe 2k18 W2k18 Ps4 Oyun

1.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL

Ürün Bilgileri

2K Games Wwe 2k18 W2k18 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

2K Games 5026555423601 WWE 2K18 PS4 Oyun

2K Games WWE 2K18 PS4 oyun, PS4’le tam uyumlu bir şekilde Yuke’s tarafından geliştirilmiştir. Profesyonel güreş oyunu olan WWE 2K18, 2K17’nin devamı niteliğinde bir oyundur. Oyuna birçok yeni animasyon ve hareket eklenmiştir. Dövüş oyunlarına ilgi duyuyorsanız WWE 2K18 tam size göredir. Oyun içerisinde yorum ekibi de yer alır. Gerçekçi bir güreş deneyimi yaşamak için PS4’le oynanabilir. Güreşin gerçekleştirildiği oyun ortamında sesler, bir önceki versiyona göre oldukça iyileştirilmiştir. Sesler içerisine seyirci tezahüratları da eklenmiştir. 2K Games WWE 2K18 PS4 oyun yorum unsurlarıyla oyun hakkındaki kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

  • PS4 oyun konsoluyla %100 uyumludur.
  • Oyun içerisinde farklı mod özellikleri vardır.
  • Gerçekçi görsel efektler ve animasyon özellikleri sağlanmıştır.

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyununun Konusu Nedir?

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyununun Konusu Nedir?

2K Games WWE 2K18 PS4 oyun konusu, dünyaca ünlü WWE şirketinin eğlence amacıyla düzenlediği güreş müsabakalarıdır. Güreş ve dövüş sporlarına ilgi duyanlara özel olarak tasarlanmıştır. Gerçekçi grafikleri, gelişmiş hareket fonksiyonları vb. özelliklerle adeta oyunun içerisindeymiş hissiyatı verir. Oyun, kategori olarak simülasyon spor oyunları içerisinde yer alır. Önceki oyunlara ek olarak kariyer modu oldukça geliştirilmiştir. Oynanış dinamiği eski seriye göre daha da geliştirilmiştir. WWE güreş müsabakaları gerçekçi bir şekilde yansıtılmıştır. Oyunun Universe moduyla başka alanlara yönelebilmeniz de mümkündür. İyileştirmeler daha çok kariyer modu için gerçekleştirilmiş durumdadır. 2K Games WWE 2K18 PS4, güreş oyunu sevenlere başarılı bir şekilde hitap eder. Grafik kalitesi ve oyun dinamiği açısından gelişmiş seçenekler mevcuttur.

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyununun Modları Nelerdir?

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyununun Modları Nelerdir?

2K Games WWE 2K18 PS4 oyun içerisinde iki yeni mod yer alır. Modlardan bir tanesi kariyer modunu ifade eder ve MyPLAYER modu olarak adlandırılır. İlgili modda kendi güreşçinizi oluşturabilir ve geliştirebilirsiniz. Ayrıca oluşturma paketleriyle güreşçilerinizin görünüşünü ayarlayabilirsiniz. İkinci mod olarak Road to Glory söylenebilir. Mod, direkt olarak MyPLAYER moduyla bağlantılı olarak çalışır. Road to Glory modunda çevrimiçi oynanış özelllikleri yer alır. MyPLAYER modunda oluşturduğunuz ve geliştirmeye başladığınız güreşçiyle burada da oynayabiliyorsunuz. Mod içerisinde birçok farklı maç yaparak güreşçi özelleştirme öğesi kazanabilmek mümkündür. Böylece güreşçilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. İyi maçlar çıkarıp yıldız kazanıldığında PPV maçlarına girilebilir. Öncelikle MyPLAYER modunda kariyer oluşturup güçlendirdiğiniz güreşçiyle Road to Glory modunda oynayabilirsiniz. 2K Games WWE 2K18 PS4 oyun dinamikleri oldukça gelişmiş düzeydedir.

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyunu Kimlere Hitap Eder?

2K Games WWE 2K18 W2K18 Ps4 Oyunu Kimlere Hitap Eder?

2K Games WWE 2K18 PS4 oyun, özellikleri ve oynanış stilleriyle simülasyon spor oyunlarını seven hemen herkese kolaylıkla hitap etmeyi başarır. WWE sizin için bir tutkuysa oyun tam olarak size uygundur. 2K Games WWE 2K18 PS4 oyun fiyatı seçenekleriyle de bütçe dostudur. Baştan aşağıya gerçekçilik üzerine kurgulanmış oyun, sizi kendi dünyasına hemen çeker. Oyun içi modlar yardımıyla gelişmiş seçeneklere sahip olabilirsiniz. Oyun karakterlerine ekleyebileceğiniz özelliklerle oyun tarzınızı geliştirebilirsiniz. Dövüş stilleri için eklenen animasyonlar, müsabakaları kazanma noktasında oldukça etkilidir. Dövüş sporlarına ilgi duyuyorsanız WWE 2K18 oyunuyla yeni bir maceraya hazır olun! Kariyer moduyla kendi oyuncunuzu oluşturabilir ve müsabakalara katılarak kazanacağınız öğelerle gelişmesini sağlayabilirsiniz. Oluşturma paketleriyle güreşçilerin görünüşlerini de değiştirebilirsiniz. Oyunun, simülasyon kategorisinde kendine özel bir yeri bulunur. Dövüş sporlarına ilgi duyuyorsanız WWE 2K18, hayalinizdeki karşılaşmaları yaşatacaktır.