2K Games Ps4 Nba 2k20 Oyun

409 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579 TL429 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
641,25 TL622,01 TL

Ürün Bilgileri

2K Games Ps4 Nba 2k20 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BARIŞ ONUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430430044
    Bu ürün SANAL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398

Atari oyunlarından konsol oyunlarına dek geniş bir hayran kitlesine sahip basketbol oyunlarına yeni bir soluk getiren 2K Games NBA 2K20 PS4 oyun basketbol oynamayı ve izlemeyi seven oyun severler tarafından tercih edilen oyunlar arasındadır. Birbirinden heyecanlı oyun modları ve popüler basketbol oyuncularının karakter olarak oynanabilmesi ile oyuncuların beğenisini kazanan NBA 2K20, Play Station 4 cihazınızla birlikte uyum içerisinde çalışır. Böylece NBA heyecanını 5026555426398 kodlu oyunla konsolunuzda deneyimleyebilirsiniz. Özelleştirilebilen oyun modları sayesinde kendinize en uygun oyun seçeneğinde mücadele edebilir, rakip takımları yenerek basketbol kariyeri basamaklarında hızla yükselebilirsiniz. Gerçek NBA takımları ile oynayabilir, kendi özel takımınızı oluşturabilir ve ligde başarılı bir sezon geçirebilirsiniz. Visual Concepts tarafından geliştirilen oyun 2K Sports tarafından yayınlanarak oyun severlerin beğenisine sunulmuştur. Diğer oyuncularla ve takımlarla mücadele etmek için kullanabileceğiniz çevrimiçi mod yanında oyununuzu çevrimdışı oynayarak da ilerletebilir ve çeşitli oyun modlarının tadını çıkartabilirsiniz.

  • Özelleştirilebilen Oyun Modları
  • Dualshock 4
  • Rozet Özellikleri

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 Özellikleri

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 Özellikleri

2K Games NBA 2K20 PS4 oyun özellikleri kullanıcılara geniş bir yelpaze sunar, böylece oyunu oynarken kendinize en uygun modlarla keyifli saatler geçirebilirsiniz. My Career modu ile kendi basketbol karakterinizi yaratabilir ve sıfırdan başlayarak aşama aşama karakterinizi istediğiniz şekilde geliştirebilirsiniz. Yaz ligi, NBA Draft gibi liglerden başlayarak NBA kariyerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Yenilenen, sınıflara bölünmüş rozet özellikleri ile karakterinizi daha fazla özelleştirerek hayalinizdeki NBA oyuncusu ile rakiplerinizle mücadele edebilirsiniz. Yetenek puanlarınız ile satın alabileceğiniz rozetleri kazanabilmek için maç esnasında yaptığınız hareketleri takip etmelisiniz, böylece geliştirmek istediğiniz yeteneğinize katkı sağlayabilirsiniz. Özgürce kullanabileceğiniz rozetler sayesinde karakterinizin hangi yönünü geliştirmek istediğinizin kararını yalnızca siz verebilirsiniz. Lig içerisinde oynayabileceğiniz gibi online maçlar, sokak basketbol maçları ve kendi kadronuzla oluşturduğunuz takımınızla çeşitli maçlarda yer alabilirsiniz, takımınızı ve karakterlerinizi geliştirerek NBA kariyerinize katkı sağlayabilirsiniz.

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 İçeriği

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 İçeriği

2K Games NBA 2K20 PS4 oyun içeriği birbirinden heyecanlı modlar sayesinde oyunculara eşsiz bir basketbol deneyimi sunar. Play Now seçeneği ile istediğiniz takımları seçebilir, seçtiğiniz takımlarla tek oyuncu ile mücadele edebilir ya da çevrimiçi maç seçeneği ile diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz. WNBA seçeneği ile kadın basketbolcularla NBA serüveninde yer alabilir, takımızı kadın basketbolculardan oluşturabilirsiniz. My Team seçeneği oyunculara birçok sınırsız alanın kapılarını açar. Yükseltilebilir oyuncu kartları seçeneği sayesinde oyuncularınızın özelliklerini geliştirebilir, böylece onların maç içerisinde daha güçlü şekilde mücadele etmesine yardımcı olabilirsiniz. Oyuncuların yükseltilebilirlik seviyelerini göreceğiniz My Team modunda, daha yüksek özelliklere sahip oyuncuları tercih ederek daha güçlü bir takım oluşturabilirsiniz. My Team modu içerisinde yer alan Spotlight Challenges özelliği sayesinde takımınız ve karakterlerinizi geliştirebilecek birçok ödül elde edebilirsiniz. 2K Games oyunları içerisinde öne çıkan oyunlardan biri olan NBA 2K20 ile basketbol oynama özgürlüğünü konsolunuzda yaşayabilirsiniz.

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 Yorumları

2K Games Nba 2k20 Ps4 Oyun 5026555426398 Yorumları

4 adet oyuncuya kadar oyuncu desteği sunulan oyunda çevrimiçi oynama seçeneği kullanıcıların isteğine bağlıdır. Play Station 4 cihazınızda oynayabileceğiniz NBA 2K20 oyununda çevrimiçi olarak yer almak isterseniz konsolunuzda PS Plus özelliğinin olmasına dikkat etmelisiniz. PS Plus hesabı sayesinde 10 kişiye kadar çevrimiçi oyuncu oyunu oynayabilir. Uzaktan oynama desteği sayesinde oyununuzu konsolunuzdan belirli bir mesafe uzakta oynayabilir, NBA 2K20 keyfinizi sınırlar olmadan yaşayabilirsiniz. 2K Games NBA 2K20 PS4 oyun kullanımı içerisinde yer alan DUALSHOCK 4 titreşimi özelliği sayesinde üst düzey hareket algılama yeteneği ile oyununuzu akıcı biçimde oynayabilirsiniz. Kişisel stiller, üst seviye atış kontrolleri sayesinde becerilerinizi geliştirebilir ve yeni seviye bir oyun deneyimi ile keyifli oyun saatleri geçirebilirsiniz. PS4 NBA 2K20 fiyat seçenekleri ile de oyuncuların beğenisini kazanmıştır. Oyun severlerin beğenisini kazanan 2K Games NBA 2K20 PS4 oyun yorumları basketbol severlerin ve basketbol oyunlarından hoşlananların oyunu beğendiğini ve arkadaşlarına da önerdiklerini gösterir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.