İlgili Kategoriler
Avantajlı Ürünler
Ram (Sistem Belleği)
Soket Tipi
Ekran Kartı Bellek Tipi
Fiyat
HDMI
Chipset
Grafik Arabirimi
Kasa Tipi
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1156 Pin Anakart

" araması için 34 sonuç listeleniyor

1156 Pin Anakart Modelleri ile Bilgisayarınızı Şımartın

1156 pin anakart bilgisayar, akıllı telefon, televizyon gibi birçok elektronik cihazın etkin çalışması için gerekli ürünlerdir. Baskılı devre kartı olarak da bilinen bir optik disk, birçok bileşen içerir ve bir RAM yuvasına sahiptir. Tüm bu kartlar tek bir amaca hizmet eder. Anakartların içeriğindeki parçalar, cihazın diğer bileşenleri için iletişim sağlar. Bu plakalar olmadan cihazın diğer bileşenleri birlikte hareket edemez. Anakartın bileşenlerinden biri olan port, veri, görüntü, ses gibi harici donanımları bilgisayarlara ve diğer cihazlara uyarlayarak bunların cihaz üzerinden görsel veya akustik olarak duyulabilmesini sağlar. Bilgisayarlar, teknoloji mucizeleri olarak adlandırılan en önemli cihazlardan biridir ve teknolojinin hayata girdiği günden beri üzerinde çalışılmaktadır. Bilgisayara, programlanmış matematiksel formüllerle talimat verilen aritmetik veya mantıksal işlemleri tamamen otomatik olarak yapabilen bir makine denir. Bir bilgisayarın düzgün bir çalışma sistemine sahip olması için tüm bileşenlerinin uygun şekilde tasarlanması ve entegre edilmesi gerekir. Bir bilgisayarın en önemli parçalarından biri olan ddr3 1156 pin anakart, grafik kartları, RAM ve işlemciler, bu görevi sistematik olarak gerçekleştirmek için farklı bileşenlere ihtiyaç duyar. Günlük kullanıma uygun bilgisayarlardan yeni nesil oyun ve kayıt bilgisayarlarına kadar çok çeşitli alternatifler bulunmaktadır. Halihazırda piyasada bulunan her türlü elektronik cihazın anakart üzerinde çalıştığı düşünüldüğünde, bilgisayarların omurgası sayılan anakartlar çeşitli markalar tarafından üretilmekte ve pazarlanmaktadır. Tüm elektronik cihazlar gibi de dikkat çekmek için sürekli yeni nesil anakartlar ve işlemciler üzerinde çalışmaktadır. 1156 pin anakart(16 gb ram destekli) yazılımı, yeni nesil bilgisayarlarla kullanılmak üzere özel bir yazılım olarak tanımlanabilir.

1156 Pin Anakart Modelleri

1156 Pin Anakart Modelleri

Bilgisayar beyni, omurgası veya iskeleti olarak bilinen 1156 pin yeni nesil anakart, çeşitli markalar tarafından özenle üretilmekte ve pazarlanmaktadır. Özel olarak tasarlanmış bilgisayar kitinde de bulunan anakart, özellikle koleksiyon olarak oluşturulabilen bilgisayarlar için uygundur. Dünya genelinde kullanılan bilgisayarların insan hayatını çok üst bir düzeye çıkardığı bilinmektedir. Belirli bir komutu otomatik olarak kodlayan ve onu görsel bir temsil olarak görüntüleyen bilgisayarlar, tüm işlemleri kolayca gerçekleştirecek şekilde özenle tasarlanmıştır. Piyasaya sürüldüklerinden bu yana sürekli araştırılan, yeni nesil standartlar ve en son teknoloji kullanılarak üretilen bilgisayarlar, her türlü işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Sunabilecekleri en yüksek kasayı elde etmek için üst düzey anakartlar gerektiren bilgisayarlar için farklı pin sayılarına sahip anakart sistemleri de mevcuttur. Yeni nesil standartta en çok tercih edilen ve alıntılanan 1156 pin anakart modelleri, anakart üzerindeki pin sayısını temsil eder. Hemen hemen tüm yeni nesil bilgisayarlarda bulunan 1156 pin anakart çeşitleri, kullanılan tüm komutları bilgisayara yansıtıp anında ekrana yansıtarak yüksek standartları sayesinde ön plana çıkmaktadır. Bilgisayarınızın uygunluğuna ve kullandığınız detaylara göre bilgisayar koleksiyonunuzun oldukça önemli bir parçası olan anakart seçimini yapmanız gerekmektedir. 1156 pin anakart özellikleri ve 16 GB RAM'i destekleyen bir ürün ile bilgisayarınız çok verimli olur. Bu özel pinli anakart sistemleri için 1. ve 2. nesil bilgisayar sistemlerinizden ve işlemcilerden tam olarak yararlanan ilgili markalar koleksiyonundan seçim yapabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi 1156 pin anakart işlemci desteği, ddr3 işlemci desteği ile ön plana çıkar. İlgili markalardan oluşan bir koleksiyondan, DDR3 destekli sistem belleği, yani RAM belleği ile kullanılabilecek 1156 pinli bir anakartı kolayca alabilirsiniz. Bunun için ise dilerseniz 1156 pin anakart tavsiyesi ve önerilerine göz atabilirsiniz.

1156 Pin Anakart Öne Çıkan Özellikleri

1156 Pin Anakart Öne Çıkan Özellikleri

Bilgisayarınızın performansını mükemmelleştirmek ve diğer donanımlarla uyumlu hale getirmek için anakartınızın kalitesini yükseltebilirsiniz. Bilgisayarınız yoğun bellek gerektiren işler yapıyor veya saatlerce oyun oynuyor olabilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızın performansını artırmak ve etkinlikleri kesintisiz gerçekleştirmek için anakartınızı optimize etmeniz gerekir. Bu açıdan 1156 pinli bir anakart kullanarak veriler arasındaki iletişim hızını en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Bu aşamada ise 1156 pin anakart önerisi ve tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Bu pinler, anakart üzerindeki donanımlar arasında iletişimi sağlayan birimlerdir. Hem soket numarası hem de onu belirleyen pin sayısı bilgisayarınızın hızı için çok önemlidir. Yine işlemci ile satın aldığınız ürün arasındaki pin uyumluluğunu da göz önünde bulundurmalısınız. Aksi takdirde ürün işlemci ile uyumlu olmayacak ve ürünü bilgisayarınıza kuramazsınız. Bilgisayarınızın teknik ve donanım özelliklerini en iyi şekilde anlamak, anakartınızı doğru şekilde önermenin ve bilgisayarınızın performansını en üst düzeye çıkarmanın en iyi yoludur. Bilgisayarınızın ihtiyaçlarını ve yeteneklerini tam olarak belirlemek, ürün seçimini kolaylaştırır. Aksi takdirde ürün ile cihaz arasında uyum sağlanamaz, yavaşlar ve verimi düşer. Tüm donanım bileşenlerinin birlikte hızlı ve işbirliği içinde çalışıp çalışamayacağı kararınıza bağlıdır. İskelet ne kadar güçlü ve uyumlu olursa performans o kadar iyi olur. 1156 pin anakart fiyatları ise, onboard çıkış, ekran kartı ve RAM bağlantı noktası sayısına göre değişiklik gösterebilir. Bilgisayar oyunlarına ilgi duyuyorsanız ve günün büyük bir kısmını bilgisayarınızın başında geçiriyorsanız, özel olarak tasarlanmış bir ürün modelini de tercih edebilirsiniz. Bu konuda seçim yaparken giriş çıkışların çok olmasına ve soğutma sistemli olmasına dikkat etmelisiniz.

1156 Pin Anakart Modelleri ve Fiyatları

1156 Pin Anakart Modelleri ve Fiyatları

1156 pin anakart sistemi, bir bilgisayarın işlemcisi üzerindeki pin sayısını temsil ederek ön plana çıkmaktadır. İnternetten araştırarak yüzlerce farklı yazılıma sahip anakart ürünlerine ulaşabilirsiniz. 1. veya 2. nesil işlemcilerle çalışmak üzere tasarlanmış çeşitli anakart sistemleri vardır. 1156 yazılım anakartları tipik olarak birinci nesil i3, i5 ve i7 işlemcilerle çalışmak üzere tasarlanmıştır ve bu işlemcilerle donatılmış bilgisayar sistemleriyle uyumludur. Bilgisayarın tüm donanımlarını işlemciye bağlayarak ön tarafa gelen anakart, güç, RAM, bellek tanımlama modülleri gibi bileşenlerden elde edilen güç ile bilgisayara bağlanan genel bir devre kartı olarak da kullanılabilir. Bu nedenle seçeceğiniz anakart sistemi bilgisayarınızın performansını belirleyen önemli bir parametredir. Bir ürün seçerken, ihtiyacınız olan anakart türünü belirlemek için bilgisayarınızı nasıl ve neden kullanmak istediğinize karar verebilirsiniz. Bu aşamada 1156 pin anakart yorumları ve değerlendirmelerinden de yararlanabilirsiniz. Yeni nesil olarak adlandırılan bu anakartlar, mükemmel kullanım standartlarına da sahiptir. 1156 anakart fiyat listesi, markanın kalite gereksinimlerine ve teknik tasarım özelliklerine bağlıdır. Kendi formülünü sunan ve üst sınıf bilgisayarlardan elde edilen verimi artırmak için tercih edilebilecek 1156 yeni nesil anakartın fiyatı her bütçeye uygundur. Bu özel sistem anakartlar, yeni nesil bilgisayar kullanıcıları tarafından yakından takip edilmekte ve ilgili marka koleksiyonundan farklı fiyat seviyelerinde satışa sunulmaktadır. Ürünlerde kullanılan her türlü malzeme fiyat performansını doğrudan etkileyen önemli parametrelerdir. Çok işlevli ve karmaşık bir görünüme sahip bir anakartta kullanılan her türlü teknik detay ve teknik parça, anakartın tamamını oluşturur. Bilgisayarınızdan alacağınız ünitelerden en iyi şekilde faydalanarak ön plana çıkan anakart oldukça uygun fiyatlıdır. İhtiyacınız olan anakart türünü belirlemek, satın almak istediğiniz tür hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Bu ürünlere ulaşmak için ise Trendyol.com adresini ziyaret edebilirsiniz.