İlgili Kategoriler
Soket Tipi
Ekran Kartı Bellek Tipi
Ram (Sistem Belleği)
Fiyat
Grafik Arabirimi
Chipset
HDMI
Kasa Tipi
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1155 Pin Anakart

" araması için 81 sonuç listeleniyor

Performansı Artıran 1155 Pin Anakart Çeşitleri Trendyol’da!

Anakart, elektronik cihazların çalışmasını destekleyen önemli parçalar arasında yer alır. Arıza durumlarında anakart zarar görebilir. Bu durumda cihazların çalışmasını sağlamak için anakartın değiştirilmesi gerekir. Sahip olunan anakartın performansı, cihazın işlevselliğini etkiler. 1155 pin anakart, yüksek performansı ile bilgisayarların hızlı bir şekilde çalışmasını sağlar. Cihazın doğru çalışması için verilere ihtiyaç duyulur. Ürünler, veri akışı sağlayarak üstün performans sunar. Müşteriler tarafından yapılan 1155 pin anakart önerisi ürünler hakkında detaylı bilgi verir. Cihazınız için etkili parçayı seçerek uzun süreli kullanım avantajından faydalanabilirsiniz. Trendyol üzerinden farklı markalar aracılığı ile tasarlanan modellere ulaşarak ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun olan ürünü satın alabilirsiniz.

Soğutma Çözümleri Sunan 1155 Pin Anakart Modelleri

Soğutma Çözümleri Sunan 1155 Pin Anakart Modelleri

Elektronik cihazların etkili ve sorunsuz şekilde çalışması için tüm donanım parçalarının anakart tarafından desteklenmesi gerekir. Parçaların birbiriyle uyumu, cihazın ısınmasını ve hata vermesini engeller. Bu pin bileşenlerinin ısınması, sistem hatalarına neden olur. Bunu engellemek için güçlü soğutucu çözümleri sunan parçaları tercih edebilirsiniz. Hafıza desteği sunan 1155 pin anakart DDR4 ile stack işlemleri kolay şekilde gerçekleştirilir. Anakart modelinin işlemci ile aynı özelliklere sahip olması tavsiye edilir. Birbiriyle uyumlu olmayan parçalar doğru eşleşmez ve cihazların performansı düşer. Değişim sırasında bileşenlerin özelliklerine dikkat edilmesi gerekir. Doğru parça kullanımı ile kesintisiz veri akışı mümkündür. Gelişen teknolojiyle beraber çift ekran kart destekleyen parçalar, farklı işlemler için yüksek performans sağlar. İşlemlerin hızlı bir şekilde yapılması için yeterli hızla veri akışının sağlanması gerekir. Müşteriler tarafından yapılan 1155 pin anakart yorum ve önerileri doğrultusunda ihtiyacınız olan ürünlere ulaşabilirsiniz. 1155 pin anakart fiyatları ve indirimlerini Trendyol’dan inceleyerek bütçenize uygun seçimi yapabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun 1155 Pin Anakart Fiyatları

Her Bütçeye Uygun 1155 Pin Anakart Fiyatları

Cihaz performansını test etmek için anakart özellikleri kontrol edilir. Ürünün nitelikleri cihazın bellek yapısı, hızı, işlemcisi gibi temel donanım parçalarını etkiler. Bilgisayar anakartının değiştirilmesi sırasında ürünün kasayla uyumu, RAM kapasitesi, soket giriş çıkışları, bellek tipi gibi temel unsurlar dikkate alınarak hareket edilir. RAM kapasitesi verilerin aktarım hızını doğrudan etkiler. Sıklıkla tercih edilen DDR3 1155 pin anakart ile cihazın performansı artar. Veri akış hızını artıran ürünler, kaliteli parçalar kullanılarak üretilir. 1155 pin anakart satın alma aşamasında DDR3 destekli olan modelleri inceleyebilirsiniz. Tasarım açısından farklı teknolojiler sunan bu parçalar, özellikleri ile uyumlu destekleyicilerle çalışır. Donanım özelliklerine bağlı olarak kullanılan enerji gücü farklılık gösterir. Bu noktada yüksek performans sunan 1155 pin anakart indirim seçeneklerine Trendyol’dan ulaşabilir, hızlı bir şekilde ürünleri sipariş verebilirsiniz.

Beğenilen 1155 Pin Anakart Markaları

Beğenilen 1155 Pin Anakart Markaları

Üçüncü nesil işlemciler için hazırlanan modeller, yüksek bant genişliğine sahiptir. 3D grafik çalışmaları için DDR3 destekli parçalar tercih edilir. Bu sayede cihazın performansı artar ve veri akışını hızlanır. Cihazın kullanım amacına uygun olarak 1155 pin anakart modelleri arasından seçim yapılabilir. İhtiyaçların doğru tespit edilmesi ile birlikte istenilen performans elde edilebilir. Ürünleri iş amacıyla kullananlar, bağlantı ve ofis programlarının hızına göre seçimler yapabilir. Oyun için kullanılan cihazlarda ise soğutucu özelliği ve giriş çıkış soketlerinin uyumuna dikkat edilmesi önerilir. Slotlu parçalar ise eşleşen RAM çiftleriyle kullanılır. Yüksek performans sunan ürünleri kullanarak cihazların performansını artırabilirsiniz. Bu sayede verilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bozulan parçaları yenilemek için 1155 pin anakart markaları tarafından sunulan seçeneklere göz atabilirsiniz. Trendyol’dan kolay bir şekilde cihazınızla uyumlu modellere ulaşabilirsiniz.

1155 Pin Anakart Kaçıncı Nesil?

Elektronik cihazların çalışmasına etki eden önemli parçalar arasında anakart yer alır. Anakart olmadan elektronik cihazların çalışması mümkün değildir. Cihazın performansı, işlevselliğe doğrudan etki eder. 1155 pin anakart, bilgisayar donanımının hızlı çalışmasını destekleyen bir üründür. 2 ve 3. Nesil Intel Core işlemcilerine uyumludur. Bilgisayar sisteminin önemli bir parçası olan bu cihaz, ekran kartı ve diğer bileşenlerin bağlandığı birimler arasında yer alır. İşlemci yükseltmesi yapmadan önce anakartın kontrol edilmesi ve cihazı desteklediğinden emin olunması gerekir. Bu sayede bilgisayarın performansını optimize etmek mümkündür. Veri akışının hızlanmasını sağlayarak bilgisayar performansını üst seviyeye taşıyan bu ürün, cihazınızı uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanmanıza da yardımcı olur. Doğru seçim yapılması halinde güncel uygulamalar çalışarak teknolojik gelişmeler yakından takip edilebilir. İhtiyaçlarınız doğrultusunda bilgisayarınız için uygun olan seçimi yapabilirsiniz.

1155 Pin Anakart İle Hangi İşlemci Uyumludur?

1155 pin işlemci, Intel 2. ve 3. Nesil Core ile uyumludur. Sandy Bridge ve Ivy Bridge ile uyum sağlayan bu anakart, 2000’li veya 3000’li rakamlarla temsil edilir. Buna bağlı olarak Intel Core, Intel Xeon ya da Celeron işlemci türlerinden birinin tercih edilmesi gerekir. Intel Core işlemciler, 1155 pin anakartlarla uyum sağlar. Pentium işlemciler ise Intel Core i7, i5 ve i3 ile uyumlu bir tercihtir. Yaygın olarak 2. ve 3. Nesil Core işlemcilerde 1155 pin anakart kullanılır. Bazı 1155 pin anakartları, Intel Xeon ile de uyum sağlar. Daha düşük bütçeli sistemler için ise Celeron işlemcileri uygundur. Kullanılmak istenen anakartla işlemcinin uyumlu çalıştığından emin olmak gerekir. Üreticinin verdiği bilgilere ya da kullanım kılavuzuna bakarak daha detaylı bilgiler edinmek mümkündür. İşlemci seçiminde kullanım amacının da değerlendirilmesi gerekir.

1155 Pin Anakart İle Hangi Güç Kaynağı Uyumludur?

1155 pin anakart, standart ATX ve Micro ATX güç kaynaklarına uyum sağlar. ATX standartlarına uygun olacak şekilde üretilir. 1155 pin anakarta uygun güç kaynağı seçiminde ilk olarak watt gücüne bakmak gerekir. İşlemci, bellek, bileşenler ve ekran kartının güç tüketimi bu noktada önemli unsurlardır. Bu sayede yeterli watt gücüne sahip olan güç kaynağı kolaylıkla seçilebilir. Ürünün verimlilik sınıfı da dikkate alınması gereken konular arasında yer alır. Yüksek verimlilik sınıfına ait bir güç kaynağı seçilmesi enerji tasarrufu açısından önemlidir. Bu sayede fazla ısınmaların önüne geçilebilir. Enerji tasarrufu için 80 PLUS sertifikalı güç kaynakları uygun seçimler arasında yer alır. Ürünün güç kaynağı, anakart ve diğer bileşenlere uyumlu bağlantılara sahip olması gerekir. Kablo karmaşası yaşamamak için modüler güç kaynakları da tercih edilebilir.