İlgili Kategoriler
İşlemci Nesli
Soket Tipi
İşlemci Teknolojisi
Fiyat
İşlemci Çekirdek Sayısı
İşlemci Modeli
Ürün Kutusu
Stok Fan
Tümleşik Grafik
Temel İşlemci Hızı (GHz)
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1150 Pin İşlemci

" araması için 127 sonuç listeleniyor
Amd Ryzen 7 5700x 3.4ghz 32mb Am4
Kargo Bedava

AmdRyzen 7 5700x 3.4ghz 32mb Am4

7.777 TL
Sepete Git

1150 Pin İşlemci Çeşitleri Trendyol'da!

Bilgisayarlar, okul, ofis, ev ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılan en önemli elektronik cihazlardan biridir. Farklı parçaların bir araya gelmesi ile kullanım bu teknoloji harikası ürün, anakart desteği ile çalışma gösterir. Bilgisayarların iç mekanizması içerisinde yer alan anakartlar, farklı görevleri ve işlevleri vardır. Yarı iletken maddeden oluşan işlemciler, transistör ismi verilen maddelerin birleşmesi ile oluşturulan parçaları ifade eder. İşlemciler, bilgisayarların en önemli parçalarından biri olarak bilgisayarın diğer parçalarının çalışma sistemini düzenler. Veri akışı kontrolün en önemli ürünü olarak tanımlanmaktadır. Bilgisayar teknolojisi her geçen gün gelişmeye ve dönüşmeye devam ediyor. Bu kapsamda işlemcilerin özellik ve nitelikleri de doğan ihtiyaçlar kapsamında artırılmaktadır. 1150 pin işlemci bilgisayarlar ile uyumlu olarak çalışan bir üründür. 1150 soket girişinin olması ile bu ürün, 1150 pin farklı modellerde yer alan işlemcileri kullanma imkanı tanımaktadır.

1150 Pin İşlemci ve İşlevsel Özellikleri

1150 pin i7 işlemci bilgisayarda yapmak istediğiniz en ufak işlemin dahi yapılmasını sağlayan en önemli parçalardan biridir. Bu ürün sayesinde klavyenizde bir harfe bastığınızda aynı anda ekranda görüntülenmesini sağlar. Ram ve diğer parçalar arasındaki gönderilerin ve veri akışının düzenlenmesinde önemli bir işleve sahiptir. 1150 pin işlemci önerisi bu kapsamda şekillenir. Satın alım öncesinde kullanıcıların hangi amaç için bu ürünü tercih edeceği önemli bir ayrıntı içerir. Ayrıca işlemcinin modelinin bilgisayarınız ile uyumlu olması önemli bir detayı içerir. i5 4 nesil 1150 pin işlemci 4. Nesil işlemci modelleri olarak adlandırılır. İşlemciler yenilenerek gelişim gösterdikçe seviyelerinde de artış gözlemlenir. Bu kapsamda farklı isimlerde anılırlar. Her bir modelin amacı bir önceki işlemciden daha fazla işlevsel özelliği barındırmasıdır. Bu kapsamda bellek hafızası, işlemci hızı gibi detaylar istediğiniz verilerin etkin bir şekilde indirilip depolanmasını sağlar.

Etkin Kullanım Sunan 1150 Pin İşlemci

1150 pin işlemci fanı bilgisayarın alt kısımlarında konumlandırılır. Bu sayede uzun süreli kullanıma bağlı olarak gelişebilecek ısınma, donma gibi durumların önüne geçilmiş olur. 1150 pin işlemci soğutucu görevi gördüğünden ara vermeden tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Etkin kullanım sağlayan bu özellik her bilgisayarda yer alan ve kullanıcıları için büyük kolaylık tanıyan önemli bir detaydır. 1150 pin işlemci i5 çekirdekli yapısı ile grafik, video düzenleme ya da tasarım gibi bilgisayarınızı yoracak tüm işlemleri etkin bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarınızın performansını artıran bu durum, tüm detaylarda kullanıcılarına verim sunar. Çalışma ve hız performans olarak değerlendirilebilen 1150 pin işlemci i3 çekirdek ise günlük basit işlemlerinizde size destek sunar. Video izleme, arama yapma gibi işlem detaylarınız için önerilir.

1150 Pin İşlemci Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

1150 pin işlemci fiyatları marka özelinde değişmektedir. Kendi içerisinde kullanıcılarına sunduğu işlevsel özellikleri ile ayrılan bu ürünün her bir çeşidinde fiyat farkı görülebilir. Buda geliştirilen özel teknoloji ve donanımdan kaynaklı bir durumdur. Genel olarak işlemciler, ön bellekte yer alır. Bu ön bellek sistemi yapılan işlemlerin Hard Diskten okunmak zorunda kalınmadan önbelleğin hafızasına kaydedilmesine olanak tanır. Hafıza yapılarına göre bu önbellekler 3, 6 ve 8 MB hız limitlerine sahiptir. Sizlerde 1150 pin işlemci satın almadan önce ön bellek hafızasına dikkat etmelisiniz. Dördüncü nesil özellikleri barındıran bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve marka özelinde gerçekleşen fiyatlandırmaları karşılaştırmak için Trendyol'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Güvenli alışveriş imkanı sunması bakımından tüm satın alma süreçlerinizi tek tık’a taşımaktadır.