İlgili Kategoriler
Soket Tipi
Chipset
Ekran Kartı Bellek Tipi
Fiyat
Kasa Tipi
Ram (Sistem Belleği)
HDMI
Grafik Arabirimi
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

1150 Pin Anakart

" araması için 76 sonuç listeleniyor
Gigabyte A620M-GAMING-X-AX - CPU
Kargo Bedava

GigabyteA620M-GAMING-X-AX - CPU

5.669 TL
Sepete Git

Aradığınız 1150 Pin Anakart Çeşitleri Trendyol'da!

Bilgisayar donanım malzemelerinden biri olan anakartlar, bilgisayarın diğer parçaları ile doğrudan ya da kablo yardımı ile bağlantı halinde bulunur. Ayrıca bu ürün bilgisayarın performansında önemli bir etkiye sahiptir. Anakart modelleri arasında yer alan 1150 pin anakart bilgisayarın diğer donanımlarının daha hızlı şekilde çalışmasını sağlar. Var olan bilgisayar parçalarının verimli ve düzgün bir şekilde çalışması üzerinde etkilidir. Genel anlamda bilgisayar bileşenlerinde yer alan bir ürün olarak sayılır. Bilgisayarın kullanıcılarına verdiği komutların yorumlanması ve çalışmasına yardımcı olan işlemci türüdür. Bu işlemci özellikteki sistem klavye, ekran kartı, Mouse, Ram gibi aygıtlara takılabilir. Birden fazla giriş ve çıkış yuva ve içerisindeki geniş baskı devre kartı yer almaktadır. Bilgisayar kasalarında yer alan PSU güç kaynağı, gelen elektrik akımının bir kısmını üzerine takılan aygıtlara aktarmaktadır. Bu sistemsel aktarımı anakart gerçekleştirir. Bununla beraber diğer donanımlar içerisinde veri aktarımlarının da kontrol edilmesini sağlar. Veri aktarımlarının düzenlenmesi işlevini de yine bu ürün üstlenir.

Kaliteli Yapısı ile 1150 Pin Anakart Kullanımı

Kaliteli Yapısı ile 1150 Pin Anakart Kullanımı

ddr3 1150 pin anakart farklı özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Kaliteli ve yüksek özellikler barındırdığından bilgisayarın diğer parçalarının performansını artırır. AMS ve Intel işlemciler ile uyum sağlayan bu ürün, yoğun kullanıma bağlı olarak gerçekleşebilecek ısınma ya da donma gibi durumların önüne geçer. Soğutmalı şekilde özel olarak tasarlanan 1150 pin gaming anakart bilgisayar oyunları için ideal performans sergiler. Oyun içinde ki hamleler anlık olarak geliştiği için verilen komutların doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesi önemlidir. Bu anakart modeli bilgisayar donanımında önemli bir yere sahip olduğundan kullanıcıların beklentisini karşılamaktadır. Uzun süreli olarak devam eden oyun ya da işlemleriniz de sizlere etkin performans sunar. Bilgisayarınıza gelen anlık elektrik dalgalanmalarına karşı bilgisayarınızı koruyan özel bir sisteme sahiptir.

Üstün Performans Sunan 1150 Pin Anakart Çeşitleri

Üstün Performans Sunan 1150 Pin Anakart Çeşitleri

1150 pin anakart özellikleri eğer bilgisayarınızın donanımı ile uyumlu ise o zaman sizler için kullanışlı bir ürün olur. Aksi halde sistemsel bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu durumun önüne geçebilmek adına bilgisayarınıza uygun ana kart modeli tercih etmelisiniz. Ürün özellikleri ve hangi amaç için kullanacağınızı belirlemek sizlere en iyi yolu çizecektir. Geniş model skalasına sahip olduğu için kullanım amacına göre gruplandırılmıştır. 1150 pin anakart önerisi doğrultusunda ihtiyaç ve beklentilerinizi doğru belirlemeniz önemlidir. Grafik işlemci, ses yongası ve özel ağ bileşenlerinin her biri bu sistem üzerinden sağlanmaktadır. Bununla beraber bilgisayarınızın soğutma performansı için sunulan fonksiyonel özellikler barındırır. Anakart üzerinde USB destekli girişler yer alır. Bu sunulan fonksiyonel girişler ve yuvalar ürün özelliklerini artırıcı bir etki sunar.

1150 Pin Anakart Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

1150 Pin Anakart Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

1150 pin anakart fiyat marka, ürün özelliklerine göre çeşitlenmektedir. Burada bilgisayarın modeli ile olan uygunluğu önemlidir. Endi içerisinde farklı amaçlara hizmet eden bu ürün, marka özelinde fiyatlandırmaya sahiptir. Ancak genel anlamda her bütçeye uygun seçenekleri bulmak mümkündür. Trendyol üzerinden 1150 pin anakart yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Satın alım öncesinde sizler için deneyim sunacağından ürün hakkında geniş bilgi edinmeniz mümkün. Ayrıca ürün kategorisinde filtreleme yaparak marka özelinde de araştırma yapabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarının yanı sıra ürün görselleri, kullanım talimatı ve diğer ürünlerden ayıran önemli özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Güvenli alışveriş deneyimi elde etmek ve ürünün tüm özelliklerden faydalanmak adına 1150 pin anakart satın al işlemleriniz için tek tık yeter.