10 Crosby Sultan Papağanı Üretim Kafesi - Kalın Telli Çekmeceli.

1.081,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

10 Crosby Sultan Papağanı Üretim Kafesi - Kalın Telli Çekmeceli.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leon Bilgisayar & Kırtasiye & Petshop Satıcı Ünvanı: EDA NUR BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560441960
    Bu ürün Leon Bilgisayar & Kırtasiye & Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Sultan Papağanı Üretim Kafesi - Kalın Telli Çekmeceli · 60x35x45 ölçülerinde 1.sınıf Tam Profesyonel Üst Üste Eklenebilir Üretim Kafesi · Büyük Boydur. Kalın Telli Çekmeceli !SAĞ VE SOL TARAFTA YUVALIK YERLERİ VARDIR. ÜRÜN TAM PREFESYONEL SETTİR.ÜRETİCİLERİN TERCİHİ ve KOLAY TEMİZLENEBİLİR NİTELİKTEDİR. BOYALI İNCE TELLİKALİTESİZ KAFESLER İLE KIYASLAMAYINIZ. Büyük Kapılı Olduğu İçin, Küçük ve Büyük KuşÜretiminde Uygundur. Ayrıca Kafes Üst Üste Eklenebilir Özelliğe Sahiptir.İleride Aynı Kafesten Aldığınızda Üst Üste Ekleyebilirsiniz. ÜRETİMKAFESİMİZ JUMBO VE DİĞER KAFES KUŞLARI İÇİN EN İDEAL ÖLÇÜLERDE ÜRETİMKAFESİDİR. ÖNDE 1 ADET KUŞLARIN GİRİŞ ÇIKIŞI İÇİN BÜYÜK YAYLI KAPI ve 1 ADETAKILLI YEMLİK için YUKARI SÜRGÜLÜ KAPI yeri vardır, YANLARDA İSE SAĞ VE SOLDAYUVALIK İÇİN 2 ADET YAYLI KAPI olmak üzere TOPLAMDA 4 ADET KAPI MEVCUTTUR. FİNÇTÜRLERİNDE DE RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. GÜMÜŞ RENKLİ GALVANİZ KAPLAMALIDIR. NOT:ÜRÜNLERİMİZ KALIN TELLI IDAEL URETİM KAFESİDİR

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Kuşlar İçin
  • Ürün Tipi Papağan Kafesi
Geri Bildirim Ver