Team Elt Publishing 3. Sınıf Ingilizce Hikaye Seti (4 Kitap) Fun With Stories 3

150 TL

Ürün Bilgileri

Team Elt Publishing 3. Sınıf Ingilizce Hikaye Seti (4 Kitap) Fun With Stories 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3. Sınıf İngilizce Hikaye Seti (4 KİTAP) Fun with Stories 3
  • Fun with Stories
  • MEB müfredatı ve kazanımları ile tam uyumlu,
  • Görsel kompozisyonlu, native speaker seslendirmeli,
  • Okuduğunu anlama, dinleme, kelime dağarcığını pekiştirmeye yönelik hikaye kitapları.
  • 4 adet hikayeden oluşan bir hikaye seti.
  • Hikayeler dünya klasiği, özgün hikayelerden oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Team Elt Publishing 3. Sınıf İngilizce Hikaye Seti (4 Kitap) Fun with Stories

Hikaye dinleme çocukları son derece mutlu eden bir etkinliktir. Bununla birlikte onların duygusal gelişimleri açısından da ebeveynlerin oldukça önem vermesi gereken bir etkinliktir. Bu nedenle çocuklarınızla güzel vakit geçirirken onların dil bilme konusunda da gelişimlerini destekleyebilirsiniz. Team Elt Publishing 3. sınıf İngilizce hikaye seti (4 kitap) fun with stories ürün paketi sizi ve çocuklarınızı fazlasıyla memnun eder. İngilizce öğrenimi konusunda çok güzel hikayeler içeren bu hikaye seti, çocuklarınızın eğlenerek öğrenmesine destek olur. 4 farklı hikaye kitabı içeren bu ürün seti çocuklarınızın gelecekte İngilizce öğrenmesini kolaylaştırır. Her bir hikaye kitabının sayfalarında karakterler ve ortamlarla ilgili resimler ve görsel kompozisyonlar bulunur. Ayrıca bu ürün, İngilizce seslendirmeye sahiptir.

  • Eğlendirici ve öğretici hikayeler
  • Yabancı dil öğrenimini dester
  • Görsel ve işitsel anlatım

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Özellikleri

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Özellikleri

Alanında son derece başarılı ve deneyimli olan yazar, editör ve tasarımcılar tarafından hazırlanan ve bir araya getirilen bu hikaye seti çocuklar için vazgeçilmez bir eğlence kaynağı olur. Team Elt Publishing 3. sınıf İngilizce hikaye seti çocuklarınıza yatmadan önce okuyabileceğiniz pek çok öykü içerir. Bu ürün setinde sırasıyla Şişman Kedi ve Sarı Uçurtma, Ufaklık Tim, Kırmızı Başlıklı Kız ve Hayvanat Bahçesini Ziyaret gibi 4 farklı hikaye bulunur. Tamamı İngilizce olan bu hikayeleri kendiniz anlatabilir ya da İngilizce seslendirme eklentisini kullanabilirsiniz. Ayrıca her hikayenin sonunda çeşitli test çalışmaları bulunur. Testlerin cevap anahtarı kitapçıkları da ürün seti içerisinde yer alır. Toplam 96 sayfadan oluşan bu 4 farklı hikaye kitabının her biri 24 sayfadır. Hikaye kitaplarının ince olması sayesinde sırt çantasında taşınması oldukça kolaydır.

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Avantajları

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Avantajları

Çocuklarınızla güzel ve anlamlı vakit geçirmenizi sağlayan bu ürün seti sayesinde onların kişisel gelişimine büyük katkıda bulunursunuz. Bu hikaye kitapları çocuklarınızın empati kurma, okuma ve dinleme gibi yeteneklerini fazlasıyla geliştirir. Özellikle hikaye kitaplarının son sayfalarında bulunan testler sayesinde çocuklarınız soru cevaplama ve problem çözme konularında deneyim kazanır. Bu ürün seti sayesinde çocuklarınızın okulda gördüğü öğrenime yardımcı olan ve yeni bilgileri erken yaşta öğrenmesini sağlarsınız. Team Elt Publishing 3. sınıf seviyesinde İngilizce üzerinden bu hikayeleri okuyucuya sunar. Çocuğunuzun yabancı dil eğitimini geliştirmesi açısından muazzam bir çalışma seti olan bu ürün, MEB müfredatına uygun olarak yazılır. 3. sınıf öğrencilerinin yaz tatilinde okumaları için hazırlanan bu hikaye ve alıştırma seti, onların okuduğunu anlama ve kelime dağarcığını pekiştirmede ciddi ilerleme kaydetmelerini sağlar.

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Fiyatları ve Yorumları

Team Elt Publishing İngilizce Hikaye Seti Fiyatları ve Yorumları

Hem eğlenceli hem de öğretici olan bu ürün setinin tasarımındaki titizlik, hikayelerin yazımı ve içerisindeki testlerin kalitesi göz önüne alındığında Team Elt Publishing 3. sınıf İngilizce hikaye seti (4 kitap) fun with stories fiyatı oldukça hesaplıdır. İçerisinde pek çok kaliteli alıştırma bulunan set, İngilizce öğrenimini kolaylaştırır. Bu sayede çocuğunuz okuldaki İngilizce dersinde gördüklerini pekiştirebilir. Yabancı dil öğrenimi, okuduğunu anlama, empati geliştirme, dinleme, ebeveyn-çocuk ilişkisi, eğlence ve sorumluluk duygusu gibi konularda geliştirici olan bu ürün seti çocuğunuzun gelişimi için muazzamdır. Ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları Team Elt Publishing 3. sınıf İngilizce hikaye seti (4 kitap) Fun With Stories yorumlarını inceleyerek öğrenebilirsiniz. Çocuğunuzun İngilizce öğrenimine yardımcı olan ve okuduğunu anlama becerisini geliştirerek okuldaki öğrenimini destekleyen bu ürün setine makul fiyat ve indirim avantajlarıyla Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.