Philips TAT1215BK Bluetooth Kulaklık TWS True Wireless Kulak İçi

1.091,96 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.271 TL

Ürün Bilgileri

Philips TAT1215BK Bluetooth Kulaklık TWS True Wireless Kulak İçi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık yankıyı önlerken sesin net bir şekilde iletilmesini hedefler. 16 Ohm empedans değeri, 20-20000 Hz ses frekans aralığı mevcuttur.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık kullanım kolaylığı sağlaması adına telefondaki sesli asistan Siri ya da Google Asistan kullanılır. 5.1 Bluetooth sürümünü destekler.
  • Philips TAT1215BK kulaklığın küçük şarj kutusu tek şarjla 6 saate kadar, tamamıyla şarj edilmiş bir şarj kutusu ise 12 saate kadar ekstra pil ömrü sağlar.
  • Philips TAT1215BK Bluetooth kulaklık IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına ve tere karşı dayanıklılık gösterir.
  • Siyah Bluetooth kulaklık içerisinde bulunan dahili mikrofon olası yankı ihtimallerini önler. Bluetooth bağlantısı ile birlikte kulaklık 10 metreye kadar kapsama alanına sahip olur.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık 43 gramlık ağırlığı sayesinde oldukça hafif ve şık bir deneyim sunan kulaklık yer kaplamayan kompakt bir yapıdadır.
  • Silikonlu Bluetooth kulaklık Siri ve Google Asistan gibi sanal asistanlar sayesinde telefona dokunmadan çağrıyı kabul etme, reddetme, müziği durdurma, bir sonraki müziğe atlama gibi çok sayıda yardımcı işlevi yerine getirir.
  • Philips TAT1215BK TWS Bluetooth kablosuz kulak içi kulaklık üzerinde yer alan tuş ile aynı zamanda aramayı bekletme ve iki arama arasında geçiş yapma özellikleriyle de oldukça işlevseldir.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Philips Tat1215Bk True Wireless Kulak İçi Kulaklık

Philips TAT1215BK True Wireless kulak içi kulaklık yürüyüşe çıktığınızda, otobüs yolculuğunda, sporda iken veya araba kullanırken ses kalitesi ve birçok avantajı ile her zaman yardımcınız olur. Gün içinde kullanım sıklığı yoğun olabilir ve bu durumda performansı ile Philips kulak içi kulaklık kablosuz oluşu ile kolaylık sağlar. 6 mm neodimyum sürücüsü ile kolay kullanım ve mükemmel ses kalitesi sunar. Müziği ve aramaları kontrol eden Philips TAT1215BK True Wireless kulak içi kulaklık kullananlar keyifli deneyim sayesinde bu cihazdan memnun kalırlar. Siz de bu özellikleri deneyimlemek için ürünü satın alabilirsiniz. Şarj kutusu küçük çantalara ve ceplere kolaylıkla sığdığından cihazı dilediğiniz gibi yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • 18 saat süren oynatma gücü
  • Dahili mikrofon sayesinde yankı önleme
  • Ter ve su sıçramasına karşı dayanıklılık

Philips TAT1215BK True Wireless Kulaklık Özellikleri

Philips TAT1215BK True Wireless Kulaklık Özellikleri

Bluetooth cihazlar yaygınlaşırken önem kazanan özelliklerden biri kullanım süresidir. Philips True Wireless kulak içi kulaklık tek şarj ile 6 saat kullanım sağlar. Eğer şarj kutusu tamamen şarj olmuşsa, 12 saat kullanılır. Konuşma süresi ise 3 saattir. Philips Bluetooth kulaklık kulak içi modeli akıllı eşleştirme yapar. Kutusundan çıkardığınızda eşleşmeye hazırdır. Son eşleştirilen cihazı hatırlayan ürün, kutusundan çıkardığınızda aynı zamanda kapsama alanında olması şartıyla cihazlara hemen bağlanır. 10 metreye kadar kapsama alanına sahiptir. 50 saat bekleme süresi olduğu için açık kaldığında şarj edilmeden 2 gün kadar bekleyebilir. 20 - 20000 Hz frekans tepkisi sayesinde kaliteli bir ses ile müzik dinleyebilir ya da telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Siz de Philips markasının son teknolojiyle dizayn edilen kullanışlı kablosuz modelini satın alabilir, dilediğiniz ortamda hareketleriniz kısıtlanmadan rahatça kullanabilirsiniz.

Philips TAT1215BK True Wireless Kulaklık Avantajları

Philips TAT1215BK True Wireless Kulaklık Avantajları

Philips kulak içi kulaklık Bluetooth yalnızca 43 gr ağırlığa sahip olduğu için ürünü yanınızda dilediğiniz gibi taşıyabilirsiniz. 3,6 cm derinliği, 6,5 cm genişliği ve 3,33 cm yüksekliği sayesinde boyut olarak az yer kaplayan model, şık bir tasarıma sahiptir. Philips Bluetooth kulak içi kulaklık ambalajının içerisinde lityum-iyon pilden üretilen şarj kutusu ve onu şarj etmek için USB şarj kablosu mevcuttur. Cihaz için yedek bir çift silikon da müşterilere sunulur. Philips kablosuz kulak içi kulaklık IPX4 özelliği ile su sıçramasına ve tere karşı dayanıklılık sağlar. Yağmurda da rahatlıkla kullanılır, tempolu bir anda terlemenin söz konusu olduğunda da endişe duymadan kullanım kolaylığı sağlar. Yankı engelleme özelliği ve dahili mikrofona sahip olmasıyla sesin net şekilde duyulmasına yardımcı olur. Bu sayede bulunduğunuz ortamda rahatlıkla telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Beğenilen Philips TAT1215BK Bluetooth Kulaklık Uygun Fiyatlarla

Beğenilen Philips TAT1215BK Bluetooth Kulaklık Uygun Fiyatlarla

Philips TAT1215BK True Wireless kulak içi kulaklık fiyatları ve özellikleri göz önüne alındığında avantaj sağlar. Bu cihaz, telefonunuzdaki sesli asistanı telefona dokunmadan uyandırarak işlem yapabilmenizi sağlar. Philips’in bu modeli ile telefondaki Siri, Google Asistan gibi asistanlara seslenerek müzik çalabilir, arama yapabilir ya da hava durumuna bakabilirsiniz. Birçok işlemi asistana yaptırmak bu ürün sayesinde kolay hale gelir. Aramayı tutar ve iki arama arasında geçiş yapar. Ayrıca mikrofonun sesini kapatma, çağrıyı cevaplama, bitirme ve çağrıyı reddetme seçenekleri ile çağrılarınızı yönetebilirsiniz. Philips TAT1215BK modeli, AB uygunluk belgesine sahip olması ile kalitesini gösterir. Philips TAT1215BK True Wireless kulak içi kulaklık yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Kablosuz bir cihaz kullanmak istiyorsanız mükemmel ses kalitesi, hafif tasarımı ve siyah rengi ile bu modeli satın almayı tercih edebilirsiniz.