Görselli Yorumlar

En çok beğenilenler

En çok satanlar

En çok değerlendirilenler

Daha fazla ürün

indirgetir

İndirgetir kozmetik, anne & bebek, temizlik ve gıda kategorilerinden yüzlerce ürün çeşidiyle sizin, evinizin ve sevdikleriniz tüm ihtiyaçlarını güvenle karşılıyor. Çamaşır deterjanından medikal maskeye, yüz kreminden bebek şampuanına kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren İndirgetir, daha fazla tüketiciye ulaşabilmek için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de Trendyol İndirgetir mağazasına girerek en popüler, en çok tercih edilen ve en kaliteli ürünlere hızlıca göz atabilir, ihtiyaçlarınıza özel çözümleri hemen bulabilirsiniz. Trendyol'un güvenli online alışveriş ayrıcalığı sayesinde beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi dakikalar içinde hızlıca bitirebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz ürünlerin özellikleri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz ürün sayfalarında yer alan İndirgetir yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece Trendyol kullanıcılarının ürünlerle ilgili görüşlerini ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu İndirgetir iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz.

Trendyol'da İndirgetir İndirimleriyle Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Trendyol'da İndirgetir İndirimleriyle Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Trendyol İndirgetir mağazası Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının gıda, kişisel bakım, sağlık ve bebek bakım ürünlerini özel fiyatlar ve online alışveriş ayrıcalıklarıyla sizlerin beğenisine sunuyor. Siz de Trendyol İndirgetir mağazasına girerek bebeğinizin gelişimine uygun bir bebek bezi seçebilir, saçlarınıza daha iyi bakım yapacak bir şampuan alabilir ve daha yüzlerce farklı ürünü kolayca temin edebilirsiniz. Yumuşak, pamuklu ve nefes alan yapısı sayesinde bebeğinizin hassas cildine zarar vermeyen, yüksek emiş gücü sayesinde de anında kuruluk sağlayan en kaliteli bebek bezleri için İndirgetir'de Molfix ve Prima gibi global markaların ürünlerine göz atabilirsiniz. İndirgetir'in Uni Wipes ıslak mendil çeşitleriyle de bebeğinizin cildini özenli ve nazik bir şekilde temizleyebilirsiniz.

İndirgetir'in Orkid ped, Gillette tıraş bıçağı, OKEY prezervatif gibi yetişkinlerin özel ihtiyaçlarına cevap veren ürünleriyle ise kişisel ihtiyaçlarınızı en sağlıklı ve en doğru şekilde karşılayabilirsiniz. Daha sağlıklı, gür ve parlak saçlara kavuşmak istiyorsanız da İndirgetir'de Revox'un kolajen içeren şampuanlarına ve diğer başarılı markaların şampuan ürünlerine göz atabilirsiniz. Trendyol İndirgetir mağazasında herkes tarafından zevkle tüketilen şekerleme ve kuruyemiş ürünlerine de ulaşabilirsiniz. Çeşitli damak lezzetlerine uygun olarak üretilen ve özel günlerde sohbetlerinize eşlik edecek olan atıştırmalıklar için İndirgetir'de Kent bayram şekeri ve Meyna kuruyemiş ürünlerini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek İndirgetir kampanyaları ve fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz. Böylece birbirinden faydalı ve kaliteli ürünlere kaçırılmayacak fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

İndirgetir Ürünleriyle Kişisel Temizlik ve Ev Temizlik Süreçleri Daha Kolay Olacak!

İndirgetir Ürünleriyle Kişisel Temizlik ve Ev Temizlik Süreçleri Daha Kolay Olacak! 

İndirgetir sabun, maske kolonya, yağ çözücü, bulaşık deterjanı ve çamaşır deterjanı gibi genel temizlik, kişisel temizlik ve hijyen ürünlerini de Trendyol üzerinden hizmetinize sunuyor. Evlerin vazgeçilmez temizlik ürünleri arasında yer alan çamaşır ve bulaşık deterjanları için İndirgetir'de Finish, Woolite, Perwoll, Persil ve Pril gibi markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz. İndirgetir'de Marc yağ sökücü ve benzeri markaların ürünleriyle hem mutfak yüzeylerinde oluşan yanmış kirleri ve zorlu yemek lekelerini hem de banyo yüzeylerinde oluşan kireci, sabun artıklarını ve pası saniyeler içinde temizleyebilirsiniz. İndirgetir'in Scotch Brite paspas ve diğer genel temizlik ürünleriyle ise evlerde, ofislerde, restoranlarda ve bunlar gibi diğer mekanlarda yapılan temizliği daha pratik bir hale getirebilirsiniz.

İndirgetir'in Selin kolonya, Evony maske, Maratem dezenfektan gibi diğer kişisel temizlik ve hijyen ürünleriyle ise bulunduğunuz ortamlarda yer alan zararlı mikrop ve virüslere karşı korunabilirsiniz. Dilerseniz İndirgetir'de Eczacıbaşı'nın kolonya, dezenfektan ürünlerini de inceleyerek daha fazla seçeneğe ulaşabilir, bu ürünleri alışveriş listenize ekleyebilir ve tüm ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Siz de neredeyse her an kullanılan bu ürünlere İndirgetir indirimleri ve Trendyol ayrıcalıklıklarıyla sahip olabilmek için markanın ürünlerini şimdi incelemeye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri hızlıca sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.